Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.100
- 21.186
- 1.568
yattıgım yerden konusuyorum işte abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yattıgım yerden konusuyorum işte abi
Takımda gol atacak adam olmadığının farkına varalım.julyano sevdan beni şaşırtıyor reis.
-Yakma bana hediye et reis.
Yarın Giu gelse o ********************* göbek ne diyecek olm Murat kankam böyledirjulyano sevdan beni şaşırtıyor reis.

dominikli bi dos okudumDinamik bi dos lzm. Cok lazim hemde. Kanat transferinden daha oncelikli.
Kas yapmış yaw ********************* göbek yok adamdaYarın Giu gelse o ********************* göbek ne diyecek olm Murat kankam böyledir![]()
Pasi nasil 17 yav. Ilginc ben key pasını hic hatirlamiyorum ama teknik digerlerine gore dusuk o yuzden olabilir![]()
Giuliano FM 2020 Profili, Yorumları
Giuliano FM 2020 Profili, Yorumları, Giuliano için Football Manager 2020, Al-Nassr (KSA), Brezilya, Brazilian, Zain Professional League, Giuliano fm20 özellikleri, mevcut yeteneği (ca), potansiyel yeteneği (pa), istatistikleri, maaşı, stilleri.fmdataba.com
10 gol 18 asist min
Dinamik bi dos lzm. Cok lazim hemde. Kanat transferinden daha oncelikli.
neden renktaşiGuli iyi oyuncu değil kusura bakmayin.
SeversinAytaç kara belirttiğin kişiye uyuyor.
Ceza sahasına çok girdiğinden asist yapıyor yoksa kilit ara pasları atan birisi değil.Pasi nasil 17 yav. Ilginc ben key pasını hic hatirlamiyorum ama teknik digerlerine gore dusuk o yuzden olabilir