Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aktif en iyi orta saha oyuncusu. Muazzam paslar vurus vizyon. Biz ne zaman boyle oyuncuya sahip oluruz.

Vedat bizde olsaydı en fazla 5-6 milyona satardık. Diagne>Vedat hal ortada

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

evet çok ciddi beceriksiz yöneticiler var başımızda.
Ama biz bu işi çok fazla abartıyoruz..Vedat bizde olsaydıda o fiyatlara satardık çok net..Sonuçda endiaye gibi adamda hemen hemen o fiyatlara gitti.

Başımızda birazcık işi bilen güçlü bir yönetim olsaydı riza başkanı falanda engelleyemezdi transferi.
şimdi bu yönetim ekonomik olarak iyi diyorlar ya bence değil şimdi nerden baksan beceriksizlikleriyle 10-15 milyon bu klübe girmesine engel oldular.

Biz belhandayi 3e satamiyoruz. Fransa ligi alman ligi rusya liginde oynamis bizle 2 sampiyonlugu var. Adamlar 4.5a kepaze jailsonu satiyor. Ben boyle sacmalik gormedim
+1 kesinlikle .belhanda'yı begenmesekte cvsi gerçekten iyi .yöneticiler yetenekli olsa çok rahat 10a satılabiliyor olması lazım bence

kondogbia ve naingolan yalan oldu

Super ligin gol rekoru kiran forveti sende. Onu satamadin, muriqiyi nasil satcan rtsh

Gerçekcci olmak lazım renktaş..Bu ligde kimler kimler gol kralı oldu..Buna bakarak değerlendiremeyiz.Evet satış yapmada her anlamda kötüyüzde bunu fazla abartmamak lazım.
Diagnenin fizikssel ve teknik özelliklerini geçtim karakter olarakda çok ciddi zaafları var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt