Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kontratının son senesindeki oyuncuya bonservis verilmez diye bir kural mı var ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
zaten dönem bitince açıklanır da forum yönetimi tarafından şimdilik evcilik oynamaya devam et kardeşim zaten bilen biliyoÖnceki ismim neymiş?
2 secenek var, ya bonservissiz gidecek ya da takimda kalacak. Bonservisi ile satilacak diyenlere inanmayin diyor.
İlk kez direkt soru yöneltiyorum, cevaplarsan sevinirim. Belhanda kalacak ya da gidecek umrumda değil artık tek merak ettiğim bu konu 4 ekime kadar sürecek mi, ne zaman bir son bulacak? Bütün transfer sadece bu adamın satışına mı bağlı?Önceki ismim neymiş?
Jack Wilshere söylentileri doğru mu?
Sen Belhanda'nın para kazandıracağına inanıyor musun cidden ? Belhanda bize para kazandırarak giderse 3 gün kutlama yapılmalı.
Bi ara sen duyumculuk oynuyordun yanlış mı hatırlıyorum hocam?zaten dönem bitince açıklanır da forum yönetimi tarafından şimdilik evcilik oynamaya devam et kardeşim zaten bilen biliyo
Abi kahkaha atarak evet diyorum ben. Düşün psikolojik durumumuzu.İlk kez direkt soru yöneltiyorum, cevaplarsan sevinirim. Belhanda kalacak ya da gidecek umrumda değil artık tek merak ettiğim bu konu 4 ekime kadar sürecek mi, ne zaman bir son bulacak? Bütün transfer sadece bu adamın satışına mı bağlı?
yanlış hatırlıyorsun renktaş bilgi aktarımı yapıyordum ki zaten kaynaklarım bilinir sorumlu kişilerceBi ara sen duyumculuk oynuyordun yanlış mı hatırlıyorum hocam?
belhanda için teklif yapan kulüpten maaşını ödemek şartıyla 3.5 milyon ek para istemek şart,3.5 onlar vermiş olsa 3.5 maaşıyla 7 milyon euro çok iyi para..
aynı şeyi babel,sekidika,ozornwafor için de yapmalıyız köşeye sıkıştık anca böyle çıkabiliriz..