Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önceki ismim neymiş?
İlk kez direkt soru yöneltiyorum, cevaplarsan sevinirim. Belhanda kalacak ya da gidecek umrumda değil artık tek merak ettiğim bu konu 4 ekime kadar sürecek mi, ne zaman bir son bulacak? Bütün transfer sadece bu adamın satışına mı bağlı?

Katar takımı Al Duhail'in hocası Faslıymış. Takımda Benatia var. Orta sahalarında da özellikle Belhanda'nın oynayacağı mevkilerde doğru düzgün oyuncuları yok. Bu transfer olur herhalde bu hafta içi.

Ne halt yiyiyorlarsa yesinler de bir an önce yapsınlar.

Dursun un otelinde agirlayacaksin bu bedevinin akrabalarını yesin icsinler dursuna soksunlar hesabı .gomis i yollayan yönetim su adami yollayamiyor adam serefsizlikte nirvana yaptı

İlk kez direkt soru yöneltiyorum, cevaplarsan sevinirim. Belhanda kalacak ya da gidecek umrumda değil artık tek merak ettiğim bu konu 4 ekime kadar sürecek mi, ne zaman bir son bulacak? Bütün transfer sadece bu adamın satışına mı bağlı?
Abi kahkaha atarak evet diyorum ben. Düşün psikolojik durumumuzu. :D

Son senedeki oyuncuya nasil bonservis verilmez ya. Saka mi bu? Takimlar genelde oyuncu belese gitmesin diye istediklerinden ucuza birakiyor, ama yinede parayi aliyorlar.

belhanda için teklif yapan kulüpten maaşını ödemek şartıyla 3.5 milyon ek para istemek şart,3.5 onlar vermiş olsa 3.5 maaşıyla 7 milyon euro çok iyi para..
aynı şeyi babel,sekidika,ozornwafor için de yapmalıyız köşeye sıkıştık anca böyle çıkabiliriz..

belhandayı kadro dışı bıraksak ödeyecemiz rakaz 3.350 bin euro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt