Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk kez direkt soru yöneltiyorum, cevaplarsan sevinirim. Belhanda kalacak ya da gidecek umrumda değil artık tek merak ettiğim bu konu 4 ekime kadar sürecek mi, ne zaman bir son bulacak? Bütün transfer sadece bu adamın satışına mı bağlı?
Ekim'e kadar sürmez, haftaya maçtan sonra gider. Sonra da 2 transfer açıklanır. Moderatorsun sanırım, yunus emre isimli arkadaşın bana olan ithamini kanıtlamasını rica ediyorum. Dün de artistlik yapmadım, biri laf attı, cevap vermedim ama ithamlara karsi müdahale etmenizi istiyorum. Sonra işin civki cikiyor. Ben sadece bildiklerimi paylaşan bir taraftarın, duyumcu da değilim, bilgi alabildigim tanıdığım var

Ekim'e kadar sürmez, haftaya maçtan sonra gider. Sonra da 2 transfer açıklanır. Moderatorsun sanırım, yunus emre isimli arkadaşın bana olan ithamini kanıtlamasını rica ediyorum. Dün de artistlik yapmadım, biri laf attı, cevap vermedim ama ithamlara karsi müdahale etmenizi istiyorum. Sonra işin civki cikiyor. Ben sadece bildiklerimi paylaşan bir taraftarın, duyumcu da değilim, bilgi alabildigim tanıdığım var
@Yunus Emre kanitla

haftaya derken basak macindan sonra mi fb macindan mi

Belhanda bedavaya gidecekse kalsın her ne kadar sevmesemde. Alemin enayisi olmuşuz. Kimi satsak bedavaya veriyoruz alırken kazık yiyoruz.

zaten dönem bitince açıklanır da forum yönetimi tarafından şimdilik evcilik oynamaya devam et kardeşim zaten bilen biliyo
En kıl olduğum şey bir konuşsam yer yerinden oynar :) Bu kadar boş mesaj görmedim. Birşey söylüyorsa açıkla yoksa süs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt