Metin Bakırören
Aslan Üye
- 12 Haziran 2018
- 7.822
- 4.439
- 778
kadro dışı bırakalım demedim maaşını biz ödeyelim ffp ye artı olsun diyorum..belhandayı kadro dışı bıraksak ödeyecemiz rakaz 3.350 bin euro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kadro dışı bırakalım demedim maaşını biz ödeyelim ffp ye artı olsun diyorum..belhandayı kadro dışı bıraksak ödeyecemiz rakaz 3.350 bin euro
kadro dışı bırakalım demedim maaşını biz ödeyelim ffp ye artı olsun diyorum..
yanlış hatırlıyorsun renktaş bilgi aktarımı yapıyordum ki zaten kaynaklarım bilinir sorumlu kişilerce
Ekim'e kadar sürmez, haftaya maçtan sonra gider. Sonra da 2 transfer açıklanır. Moderatorsun sanırım, yunus emre isimli arkadaşın bana olan ithamini kanıtlamasını rica ediyorum. Dün de artistlik yapmadım, biri laf attı, cevap vermedim ama ithamlara karsi müdahale etmenizi istiyorum. Sonra işin civki cikiyor. Ben sadece bildiklerimi paylaşan bir taraftarın, duyumcu da değilim, bilgi alabildigim tanıdığım varİlk kez direkt soru yöneltiyorum, cevaplarsan sevinirim. Belhanda kalacak ya da gidecek umrumda değil artık tek merak ettiğim bu konu 4 ekime kadar sürecek mi, ne zaman bir son bulacak? Bütün transfer sadece bu adamın satışına mı bağlı?
2 secenek var, ya bonservissiz gidecek ya da takimda kalacak. Bonservisi ile satilacak diyenlere inanmayin diyor.
@Yunus Emre kanitlaEkim'e kadar sürmez, haftaya maçtan sonra gider. Sonra da 2 transfer açıklanır. Moderatorsun sanırım, yunus emre isimli arkadaşın bana olan ithamini kanıtlamasını rica ediyorum. Dün de artistlik yapmadım, biri laf attı, cevap vermedim ama ithamlara karsi müdahale etmenizi istiyorum. Sonra işin civki cikiyor. Ben sadece bildiklerimi paylaşan bir taraftarın, duyumcu da değilim, bilgi alabildigim tanıdığım var
haftaya derken basak macindan sonra mi fb macindan miEkim'e kadar sürmez, haftaya maçtan sonra gider. Sonra da 2 transfer açıklanır. Moderatorsun sanırım, yunus emre isimli arkadaşın bana olan ithamini kanıtlamasını rica ediyorum. Dün de artistlik yapmadım, biri laf attı, cevap vermedim ama ithamlara karsi müdahale etmenizi istiyorum. Sonra işin civki cikiyor. Ben sadece bildiklerimi paylaşan bir taraftarın, duyumcu da değilim, bilgi alabildigim tanıdığım var
bilmem istersen şimdi.. emre mor olmadı bakesetas'a maddiyatı halledemdik ben napim cebimden mi veriyim :sssEmre Mor ve Bakasetas formalarini ne zaman ismarlayalim?
bence değil bir halta yaradığı yok safi zarar ne şekilde olursa olsun gitmeli..elde tutmak daha karlı yani diyorum.
Matematik ilkokul tek sanırım.3.5 girdi göstereceksin alacağın adama da kiralık+maaş 4 milyon vereceksin 1 senelik orta saha maliyetin 7.5 milyon olacak.İ S T İ F A
En kıl olduğum şey bir konuşsam yer yerinden oynarzaten dönem bitince açıklanır da forum yönetimi tarafından şimdilik evcilik oynamaya devam et kardeşim zaten bilen biliyo
haftaya derken basak macindan sonra mi fb macindan mi
Üstad bonservis girdisi maaş ile eşit olur mu emin değilim ben şu an 0 bonservis ile hesapladım.Maas ile bonservis eşit olursa 4 milyon maaliyet olur bu işler karışık yorma senMatematik ilkokul tek sanırım.