Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadigim bu maasi bonservis gösteriyoruz da, ama yeni oyuncuyu hangi parayla alacagiz? Corona yüzünden zarar yaptik bu sene, SL geliri de yok ve taraftardan bilet geliride rahat 50% düsecek bu sene. Baskan'da öylesine GS Storedan birseyler alinda, biz oyuncu alalim dememistir. Biz hangi parayla alacagiz oyunculari gelir elde edemiyorsak?

Kredi mi cekecekler götlerini kurtarmak icin?

bariz nakit sorunu yasiyoruz zaten dogru

Mustafa Özgür Sancar denen yalancıya biri dava açamaz mı. Sürekli yalan yazıp birileriyle röportaj yaptığını iddia ediyor. Ulan sen kimsin seninle kim niye röportaj yapsın. Ağır şeyler yazıp siliyorum ama böyle yalancı haysiyetsizler harbiden ağır küfürler hak ediyor.

Kimsenin net bilgisi olduğunu sanmıyorum arkadaşlar enseyi karartmayalım.
Belhanda gidince net öğreniriz olayları.
Maaşının bonservis olarak gösterilmesi , kötü bir durum kabul ama vereceği zararları düşününce mantıklı bence.
Sıfıra sıfır maaşını tamamen ödeyeceğimizi sanmıyorum ama.

belhandayı maaşı karşılığı gönder yani bedavaya yerine para verip adam kirala ve muhtemelen belhanda kadar bile olmama ihtimali yüksek

buna sevinmeyin derim

ha 4-5 milyon gelirse o zaman olur

Maaşı ödeyip bonservis gösterecekmişiz. E bunu zaten ben de tahmin ediyordum. Hesap yine lonjonun dediğine çıkıyor. Bi nevi adamı beleşe yolluyoz işte.

Helal, seni küstürmek isteyen irlandalılara uyup bırakma burayı devam.
Ekim'e kadar sürmez, haftaya maçtan sonra gider. Sonra da 2 transfer açıklanır. Moderatorsun sanırım, yunus emre isimli arkadaşın bana olan ithamini kanıtlamasını rica ediyorum. Dün de artistlik yapmadım, biri laf attı, cevap vermedim ama ithamlara karsi müdahale etmenizi istiyorum. Sonra işin civki cikiyor. Ben sadece bildiklerimi paylaşan bir taraftarın, duyumcu da değilim, bilgi alabildigim tanıdığım var

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

IMG_7470.webp

Fernandinho şampiyon yapar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bura Türkiye ligi burada topa vurmasını bilen adam iş yapar yok Pastore yok Wilshere yok Belhanda vs geçin bunları bombacı alıcan kaleyi gördümü yapıştıracak Hagi Alex Talisca Sneijder damga vuranlar hangisinin ana özelliği dribling çalım ? Kaleyi gördümü bombalıyorlar bu profilde net Nainggolan hiç fanteziye gerek yok en iyi olduğumuz yıllarda hep göbekte skor yapan oyuncular vardı şuan Arda-Belh-Taylan-Etobo-Donk-Ömer bunlar bu profile uygun değil ben rakip olsam dua ederim Belhanda şut çeksin diye korku salmıyor bu yüzden herkes pas kanalına odaklanıyor, bırak bakalım boş Nainggolanı kaleciyle beraber sokar topu, 10 atmamız gerek maçta adamlar 2 yi bulsa maçı vericez neredeyse Falcao dışında net gollük şut atacak adam yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt