Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bura Türkiye ligi burada topa vurmasını bilen adam iş yapar yok Pastore yok Wilshere yok Belhanda vs geçin bunları bombacı alıcan kaleyi gördümü yapıştıracak Hagi Alex Talisca Sneijder damga vuranlar hangisinin ana özelliği dribling çalım ? Kaleyi gördümü bombalıyorlar bu profilde net Nainggolan hiç fanteziye gerek yok en iyi olduğumuz yıllarda hep göbekte skor yapan oyuncular vardı şuan Arda-Belh-Taylan-Etobo-Donk-Ömer bunlar bu profile uygun değil ben rakip olsam dua ederim Belhanda şut çeksin diye korku salmıyor bu yüzden herkes pas kanalına odaklanıyor, bırak bakalım boş Nainggolanı kaleciyle beraber sokar topu, 10 atmamız gerek maçta adamlar 2 yi bulsa maçı vericez neredeyse Falcao dışında net gollük şut atacak adam yok.
Sigurddson bahsettigin adam

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hadi biraz hayal kuralım.
Fernandinho tek gelirse , nasıl bir etki yaratır sizce?

Başka zaman olsa burada salya akıtarak duyum beklersiniz Twitter da vs yerlerden ne idüğü belirsiz kişilerin postlarını buraya taşırsınız, forumda en kaliteli duyumcu bilgi verince ouvvv. İnanmayan gitsin kardeşim burada kimse zorla durmuyor, kimse kimseye çamur atmaya hakkı yol. Moderatör arkadaşlardan da bu konularda ortalığı karıştıranlara yaptırım uygulanmasını düşünüyorum. Özgür Ayten 1 numaralı duyumcudur. Siz gidin rodopa inanın(!)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Manu Lonjon: "Belhanda için 2 seçenek var: Ya bonservisini alıp gidecek, ya da takımda kalacak. Diğer haberlere inanmayın. Bilgilerim sizi pek memnun etmeyebilir ama Türk arkadaşlar, lütfen annemi rahat bırakın. Lütfen rica ediyorum.

🤣🤣🤣🤣🤣

yarın hareketli geçecektir
1600030447580.webp

duyumculara ınanmayın duyumsuzda kalmayın

Menajerlerden Galatasaray'a transfer önerisi: Conor Hourihane
inpho_01525231-1024x671.webp

Okay transferinde Celta'yı ikna edemeyen Aslan'a, Aston Villa'nın İrlandalı oyuncusu Conor Hourihane önerildi. Menajerler, 29 yaşındaki oyuncunun uygun bir bedelle Sarı-Kırmızılı formayı giyebileceğini yönetime iletti.

Kulübüyle 1 yıl sözleşmesi kalan İrlandalı oyuncunun uygun bir bedelle Sarı- Kırmızılılar'a gelebileceği bildirildi. Teknik direktör Fatih Terim'in yanıtını bekleyen yönetim bir yandan da maliyet raporu istedi.

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Yav bu takıma duyumculuk mu yapılır gözünü seveyim bu yönetimle çok zor işler bunlar. Özgüre gelince ben 10 yıldır buradayım tanımam etmem ama adam bir şeyler karalıyor işte neden bu kadar takılıyorsunuz yav dikkate almıyorsan gül geç madem. Sanki bu arada 24 saat çook ciddi sadece transfer konuşuyoruz , yav burada yemek tarifi bile yapılıyor siz neden her şeyi bu kadar önemsiyoruz onu anlamıyorum.

Maaşı ödeyip bonservis gösterecekmişiz. E bunu zaten ben de tahmin ediyordum. Hesap yine lonjonun dediğine çıkıyor. Bi nevi adamı beleşe yolluyoz işte.
İşim kötü yani alacağımız tek bir orta saha için dünya para saçıcaz

Belo nun maaşını biz vericez 3.5
Alacağımız adamın kiralık ücreti 1.5 maaş 2 desek 3.5 da ordan

Özetle 7 milyon bayılcaz aşağı yukarı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt