Can Karabacak
Ulubatlı Souness
bu eleman olabilir.İzlemedim gerçi ama videodan iyi gibi.
pismis etle besleniyo ama bu kriterlere uyar mi
bu eleman olabilir.İzlemedim gerçi ama videodan iyi gibi.
Porto ile anlaştı.Görüşmeler için oraya gitti.Kampın çoğuna katılmamış.Ondan az süre ile oynamıştır ama inşallah senin dediğin gibidir.Porto Otávio'yu satsaydı Evander'i alacaktı..Evander olsa dadından yinmez
Son maçta sadece 23 dk oynamış.
Yoksa !
Portı kaç verecekti acaba , baya iyi transfer olur.Porto ile anlaştı.Görüşmeler için oraya gitti.Kampın çoğuna katılmamış.Ondan az süre ile oynamıştır ama inşallah senin dediğin gibidir.Porto Otávio'yu satsaydı Evander'i alacaktı..
Porto ile anlaştı.Görüşmeler için oraya gitti.Kampın çoğuna katılmamış.Ondan az süre ile oynamıştır ama inşallah senin dediğin gibidir.Porto Otávio'yu satsaydı Evander'i alacaktı..
![]()
Magnus Kofod Andersen - Detaillierte Leistungsdaten
Das sind die erweiterten Leistungsdaten von Magnus Kofod Andersen vom Verein AC Sparta Prag. Diese Seite enthält eine Statistik über die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) des Spielers in verschiedenen Wettbewerben.www.transfermarkt.de
![]()
Frank Onyeka - Detaillierte Leistungsdaten
Das sind die erweiterten Leistungsdaten von Frank Onyeka vom Verein Coventry City. Diese Seite enthält eine Statistik über die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) des Spielers in verschiedenen Wettbewerben.www.transfermarkt.de
Bu ikisinden biri olabilir mi?
12 milyon euro yazan vardı bi de 12 milyon euronun yanında bonusla anlaştı diye yazan vardı.Oyuncu satışı olmayınca geri ülkesine döndü.Takımıyla antrenman yapalı 10 gün olmadı..Portı kaç verecekti acaba , baya iyi transfer olur.
Aynen. polonya ve norvece baktim.simdi isvece bakacagimNorveçte piyasa değeri 1.2 üstünde adam yok.
![]()
Emil Bohinen - Performans bilgileri 18/19
Güncel performans bilgileri Emil Bohinen (Venezia FC) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalarwww.transfermarkt.com.tr
![]()
Fredrik Aursnes - Performans bilgileri 18/19
Güncel performans bilgileri Fredrik Aursnes (Benfica Lissabon) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalarwww.transfermarkt.com.tr
Şu ikisi biryerlere gelebilir.
Fatih hoca 6 numara konusuyla şakayla karışık cevap verdi.Hazırlık maçlarında 2li forvet denemiş.Ben hem bu yönden hem de 8 milyon euro gibi bonservisli futbolcu denilince aklıma Evander geldi..Aradığımız adam değil.Daha çok 2 yönlu ortasahaya ihtiyacımız var.
Aynen. polonya ve norvece baktim.simdi isvece bakacagim
bunun parasini yiyen biraz unlu arkadaslari gelir şimdi tweet altina
ido tatlises ve arkadaslari gibi![]()
Denmark da olur o fiyata topçu. Ya da Belchika sürprizi..
Kim 8 milyonlukYalnız 8 milyon bir genç oyuncu için bizim ölçulerimizde fazla.Bizim yamyam taraftar 2 maç kötu oynasa çöker o adamın uzerine.