Nedim Tokuyucu
İmparator
Evandere verilir valla değer de ama hala 1 os şart olurYalnız 8 milyon bir genç oyuncu için bizim ölçulerimizde fazla.Bizim yamyam taraftar 2 maç kötu oynasa çöker o adamın uzerine.
Evandere verilir valla değer de ama hala 1 os şart olurYalnız 8 milyon bir genç oyuncu için bizim ölçulerimizde fazla.Bizim yamyam taraftar 2 maç kötu oynasa çöker o adamın uzerine.
Kim 8 milyonluk
Kim 8 milyonluk
Bunu geçen sene izlettiğimiz söyleniyordu ama paramız yeter mi bilmiyorum.24 yaş olursa
![]()
Mathias Normann - Detailed stats
These are the detailed performance data of Al-Gharafa SC player Mathias Normann. The website contains a statistic about the performance data of the player.www.transfermarkt.com
![]()
Magnus Kofod Andersen - Oyuncu profili 25/26
Magnus Kofod Andersen, 27, Danimarka ➤ AC Sparta Prag, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 1.30 mil. € ➤ * 10 May 1999, Hundested, Danimarkawww.transfermarkt.com.tr
Draxler, Sigurdsson falan yazanlar görüyorum. Bu adamları kulüpleri bugün transfer listesine koysa 25-30m euro'ya ertesi gün alıcı bulurlar.
Hele Sigurdsson'u almak için baya kan çıkar PL orta alt sıra takımlarında.
Kendisi benim öz evladım gibidir Magnus Kofod Andersen fmde , hatta scoutta konusu bile açmıştım galibawonderkid bu oğlan fm de bu takımı aldım tüm oyuncular uçuyor. Acayip bir santraforda var Donyoh diye tam 20m ye satmalık. Jonathan Amon da inanılmaz bir heriw bruma gibi ama yontulması lazım.
Bunu izlediğimiz söyleniyordu ama bu 8 etmez daha ucuza alınırEkli dosyayı görüntüle 94170 oyuncu bu olabilir ama danimarkaya da bakacagim @Ozan Puki
iyi adamGoodman MOSELE gelsin de topcu gorun
![]()
Koulybaly ile bunun da ismi çıkmıştı aynı günlerde.Ekli dosyayı görüntüle 94170 oyuncu bu olabilir ama danimarkaya da bakacagim @Ozan Puki
Bence olurBunu geçen sene izlettiğimiz söyleniyordu ama paramız yeter mi bilmiyorum.