idris gelmemelı
Garcia'yı adam akıllı izleyen var mı?Aleix García ve Daler Kuzyaev
Halen boştalar.
Kaç paraysa gidin alın ikisini de ya.
konyaspor'un bülent hoca ile yolları ayırıpGarcia'yı adam akıllı izleyen var mı?
Kuzyaev konusu şaşırtıcı, herif yüksek maaşlı kontrat kovalıyor herhalde ya da karakterinde sıkıntılar var anlamadım.
Gskonyaspor'un bülent hoca ile yolları ayırıp
ismail kartal'ı getirmesi hakkında düşüncelerini alalım
Garcia'yı adam akıllı izleyen var mı?
Kuzyaev konusu şaşırtıcı, herif yüksek maaşlı kontrat kovalıyor herhalde ya da karakterinde sıkıntılar var anlamadım.
Ayten dün yeniledi gideceginikatiliyorum da bizimkiler oraya adam aramiyo mu abi
belhanda gitmicek bence
Risk yoksa kazanç da yok.Her adam da alinmaz reis. Scout transferi istiyoruz zaten ama dikkatli olmak lazim. Hoş sporting bulmus zaten işin scoutluk bir kismi da yok da
En yüksek maaşı alabileceği yerde oynuyordu zaten aslında.Onlarin yabanci siniri var. Belki oradan yüksek maasli kontrat koparma pesindedir.
ne genci
GSmizde oynayacak oyuncu asgari 24 yaşında olmalıdır tercihen de 27-28
Şu tarz bir adam olsa mesela Etebo, Kılınçla çok iyi tamamlanır. 8 oynar, 10 oynar, kanat oynar, pasör, şutör, dribbling yapabilen taş gibi orta saha. Arkalarına top kapma özeliği yüksek herhangi bir oyuncu koy, götürür işi.
Şu tarz bir adam olsa mesela Etebo, Kılınçla çok iyi tamamlanır. 8 oynar, 10 oynar, kanat oynar, pasör, şutör, dribbling yapabilen taş gibi orta saha. Arkalarına top kapma özeliği yüksek herhangi bir oyuncu koy, götürür işi.
Villarreal 4 kağıda aldı zamanında, biz sanırım o dönem 3e Tolga Ciğerci'yi almıştık biz.Bunu bize vermezler. He oldu verdiler bu sefer biz para bulamayız.
Bize geldiğinde 1-2 sene baya iyiydi.Umut Bulut ligde en çok maça çıkan bir kaç adamdan biri yav tarihte.
Burada 24 saat genç adam alınsın denensin bir şey kaybetmeyiz yazılıyor. Böyle oyuncuların ismi çıkıncada çöp bu deniliyorbu yaştaki oyuncuların teknik veya olmuş halleri 15-20 den başlıyor zaten. Brumaya da çöp deniliyordu burada sonra 25 den aşağı satan şerefsizdir yazıldı. tellesi de beğenmiyorduk şuan 30m verilsede payımızı alsak deniliyor. vs vs vs ..
Melo, Selçuk, Drogba, Sneijderle oynayınca defoların kapanması normal.Bize geldiğinde 1-2 sene baya iyiydi.
Sonra herife ne olduysa , şut çekemez , top kontrolü 0 , sadece koşturan bir adama dönüştü.
Baya ilginç.