Fernandinho yaşsız bir oyuncu.Abi ne Fernandinhosu ya 35 yaşında adam kabul edeceğim tek şart bedelsiz 1 yıllık kiralama ve yıllık ücreti 1.9 milyon Euro bunun üzerinde ise gelmesin
40a kadar oynar o adam.Fernandinho 35 yaşındaymış.
Gelirse 2 sene üst seviye, son sene de sallantılı oynar.
Ama kafadan 2 sene rahat ederiz.
sen fernandinhoyu bilipte yaşına başına bakıyorsan kusura bakma renktaş bence futbolu pek bilmiyorsun.Bu fernandinho çok yaşlı gelmesin diyenler içinde geçerlidirAbi ne Fernandinhosu ya 35 yaşında adam kabul edeceğim tek şart bedelsiz 1 yıllık kiralama ve yıllık ücreti 1.9 milyon Euro bunun üzerinde ise gelmesin
Özgür’ün Fernandinho’yu yalanlamasını bekliyorum
Belhanda gidişi + gelecek oyuncu hazırdır diye düşünüyorum.Belhanda gidiyor diye atesi vermis olamazlar mi? Onun gitmesi bazi taraftar icin transferden iyi haber olur.
Yedekti geçen yıl, sakatlıklardan dolayı oynadı stoperde. Üstüne stoper aldılar bir tane daha alacaklar.harbiden niye birsksinlar
Yok be kanka, premier ligde felan olsa oynar evet de. Buraya gelince bakcak bizimkiler yatıyor ben niye mal gibi kendimi kasayım dicek. 2 seneden sonra yatmaya bakar illaki40a kadar oynar o adam.
sergi bence sen de istersin fernandinhoyuSergen Zerenyen mi olsa soyadim![]()
Alacağı favları hayal edip uydurmuştur bir şeylerMerak ettim ulusoy kimi neyi kastetti

Yalaması diye okudum ne diyor bu diyorum.