Nedim Tokuyucu
İmparator
Beranda?Artistlik için söylemiyorum, yazmayacaktım ama yatın arkadaşlar, Fernandinho yalan haber
Beranda?Artistlik için söylemiyorum, yazmayacaktım ama yatın arkadaşlar, Fernandinho yalan haber
İsim ver artık reis isimArtistlik için söylemiyorum, yazmayacaktım ama yatın arkadaşlar, Fernandinho yalan haber
aynı anda

EPL de oynar bizim Tugay zamaninda 41 yasina kadar oynamisti sanirim.City uzatır, uzatmazsa EPLde kalır yine 2 yıl falan.
İsterse 40 olsun yaşı, çoğu orta sahadan iyi oynar.
sende olacak istedigimiz bir adam deseArtistlik için söylemiyorum, yazmayacaktım ama yatın arkadaşlar, Fernandinho yalan haber
kanat transferi ne durumda rdas?Artistlik için söylemiyorum, yazmayacaktım ama yatın arkadaşlar, Fernandinho yalan haber
Sikdursun?Artistlik için söylemiyorum, yazmayacaktım ama yatın arkadaşlar, Fernandinho yalan haber
müthiş 1 enstantaneaynı anda![]()
Artistlik için söylemiyorum, yazmayacaktım ama yatın arkadaşlar, Fernandinho yalan haber
Duygularımızla oynamayınZülfo: Galatasaray İzlandalı oyuncu Sigurdsson’u kadrosuna katmak üzere..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yahu gidiyor diyorum, 100% dedim, ısrarla sormayın şu adamı. Herkes nefret etmiş resmen adamdan, iyi kötü emeği var, sakin olunBeranda?
Yahu gidiyor diyorum, 100% dedim, ısrarla sormayın şu adamı. Herkes nefret etmiş resmen adamdan, iyi kötü emeği var, sakin olun
Üstad hangi mevkilere transfer olacak en azından onu söyle.Duyumsuzluktan birbirimizi kırbaçlayacağız burada.Yahu gidiyor diyorum, 100% dedim, ısrarla sormayın şu adamı. Herkes nefret etmiş resmen adamdan, iyi kötü emeği var, sakin olun
Ulan yine aklıma ROK geldi. Müthişti yav.Sikdursun?