Fatih Celik
10 Numara!
Despodov Aslan paylasimimi yapmis?
Derin futbol
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Derin futbol
Despodov Aslan paylasimimi yapmis?
Derin futbol
4141/433 oluyor 235 Bekler çıkınca, ki Omar ve Marcelo bay ofansifler.Fati Hoca kafayı 2 3 5 le bozmuş![]()
Aynen. Fernandinho yu 2 sene sonra Arabistana yüksek meblağ karşılığında satarız kuşkusuz. Future ı parlak bir scout arkadaşımızgeleceğe yatırım yapmış oluruz diyebilir miyiz
Geçen sene clde özellikle iç sahadaki psg maçındaki 3-5-2'yi beğenmiştim4141/433 oluyor 235 Bekler çıkınca, ki Omar ve Marcelo bay ofansifler.
Zaten modern futbolda bütün takım defans, bütün takım Ofans yapmalı. Transisition Play önemlidir... Terim kafayi taktiğe bozsa keşke biraz
Lakin, Gaziantep maçındaki pas kombinasyonları, ve topu defasın arkadasına atmalar güzeldi. Taktik anlamda ilerlerleme vardı. Tabi iki as orta Sahasız böyle birşeyi konuşmak da abez ama ne yapacak bu sene durum böyle
Arkadaşlar gece gece neler oldu. Biri özet geçebilir mi?
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senin dilin ne söylüyor başkan. 3+1 yıllık sözleşmeye her türlü varım. 40'ına kadar üst düzey oynar ama bilemiyorum arif böyle bişey olabilir mi?

Doğru karar.Via Lüe beni engellemiş![]()
Gereken cvp verdim Twitter de.Falcao'yu bunlar Babel'i de Fulham taraftarları istiyo..
Falcao'yu bunlar Babel'i de Fulham taraftarları istiyo..
Ne loani ulan. 15 milyon yuroFalcao'yu bunlar Babel'i de Fulham taraftarları istiyo..

160.080.480,00 TLkaç liradır bir Gylfi Sigurdsson