Emre Cevik
10 Numara!
angelotti bize günahini vermez, fatih hocanin kuyusunu kazan adamdan bahsediyoruz, zerre sevmiyor türkleri!!
Belhanda kalmalı, iyi kötü idare eder bu sezon. 3 kuruşa gönderip yerine de adam bulamayacağız yoksa.
angelotti bize günahini vermez, fatih hocanin kuyusunu kazan adamdan bahsediyoruz, zerre sevmiyor türkleri!!
2 ciddi kaynak zaten haber doğru değil değil.Fernandinhoyu falan alacağımıza inanmıyorum. 35 yaşına gelmiş adam ile 2-3 yıllık sözlrşme yapıp sonra babel gibi göndermek için dua etmeye başlarız. Yanlış transfer olur.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yok artik ben bunu kacirmisim zamaninda fenerin kapisindanmi dönmüs bu arada soldaki resimde sanki gözde mankenimiz sivasli cindy tülin sahin![]()
bu sebepten dolayı sevmiyor bence![]()

Dün gibi hatırlıyorum, boğaz turu attırdılar sonra kaçmıştıyok artik ben bunu kacirmisim zamaninda fenerin kapisindanmi dönmüs bu arada soldaki resimde sanki gözde mankenimiz sivasli cindy tülin sahin![]()
Onu boşver; bu daha güzel:gaziantep maçının full tekrarını bulabilen var mı?
Link blocked — Yandex.Disk şu linkte vardı engellenmiş.

35 yaşında dediğin adam geçen yıl 40 maç oynamış. Her maç ilk 11e kaleciden önce yazılmış bir adam bu. Drogba gibi olabilir.Fernandinhoyu falan alacağımıza inanmıyorum. 35 yaşına gelmiş adam ile 2-3 yıllık sözlrşme yapıp sonra babel gibi göndermek için dua etmeye başlarız. Yanlış transfer olur.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Falcao'yu bunlar Babel'i de Fulham taraftarları istiyo..