GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 217

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
739,3K
Sayfa
217/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernandinho hayalleri kuran arkadaslarin zihinleri oksijenle bir tanişsa cok iyi olacak!

35 yas vs diyenler var, biraksin o isi . M.city de banko oynayan adam!! Atiba, emre, falcao, sosa oynayacak da fernandinho oynayamayacak oyle mi?

Ama ne var? Maasi var kol gibi, bizim surekli satma mecburiyetimiz var, habire azalan gelirlerimiz var, habire artan euro var, city bugun biraksa gelirleri bizi cooook asan ve onu almak isteyecek onlarca kulup var.

Bizim tekrar satilabilir bir oyuncuyu Fernandinho nun 6 da biri maasa alip onun yari katkisini alip sonra aldigimizin ustune bonservisle satma mecburiyetimiz var!

Biz futbol endustrisinde fakiriz ulan fakir, anlayin artik!!
images.webp

"Tisserand 'a sadece şampiyonlar ligi primi verilecek harici ödeme yapılmayacak nefis anlaşma yuppiii"

Fenerbahçeli taklidi yaptım size.
Oh bu değilde bunlar en son 08/09 da CL'e katılmışlar.

O yıllarda bir Fenerli Çocuk dogsa, şu anda
Sünnetini yapmış, delikanlı bir 11 yaşında bir çocuk karşımızda olurdu. Bu nasıl "büyük takım" oluyor ?!

Screenshot_20200915_094545.webp

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Fenerbahçe, Marcel Tisserand için 2 milyon 250 bin euro bonservis bedeli ödeyecek.
4 yıllık sözleşme imzalayacak olan Tisserand da her sezon için Fenerbahçe spor klübünde
oynama şerefine eriştiği için klübümüze 1 milyon 200 bin euro garanti para ödeyecektir.

Böyle tam oldu

Belhanda dan beklenilir...ama Taylan'ı beklemedim açıkçası.

Yeni sezon, 1. Takim, 1. Maç ve Ilk11
.... herhalde fazla heyecan vardı. Bir de yeni sistem (Powerplay/Hızlı direkt oyun) de taktik gereği merkez orta sahaları fazla risk pas atıyorlar.

PS: nedense sana gsc app de reply yapamıyorum teknik olarak :D tarayıcı üzeri oluyor ancak.
Bu at hırsızı caner de 30 tane orta yapıyor 5 tanesi tutsa maçı aldırıyor herif ona kıl oluyorum renkdaş 😀

Taylan muhtesem adam. Kimse beni bu istatistige inandiramaz.

Diyenler gelir birazdan :asd:
Terim ve camia da bir çok taraftar dahil bende çok beğendim.

Yeni sistem de riskli paslar fazlı. Genç yaşına rağmen ve heyecanlı olmasına rağmen çocuk korkmadı ve bazı şeyler denedi.

Yoksa Taylan bilmez mi "Rönesans Selçuk" gibi "al gülüm ver gülüm" paslarını atmayı +90% accuracy ile ;)

Onu bırak. Yıllardır TV de derim "bakalım GG yine "klasikleşmiş ön direğe koşma" taktığı ile Gol ve Assist yapabilecek mi."

Her seferinde iş yapıyor ...
Korner kullanılırken gg yi bakıyorum nerde herif ilk kornerde ön direk takıldı baktı gelmiyor, 2. kornerde kendini arka ya attı markajdan kurtulup öne geçti hemen. Bi tane akıllı da ön direk almadı. Profesyonellik bu işte.

Bi ara da bizim takım hiçbir şekilde kale çizgisine adam koymuyordu kornerde. Az gol yemedik böyle.

Taylan kapasitesinde bir oyuncu için 16 top kaybı kötü değil.Şu fakir ruhumuz bırakmıyor peşimizi Taylandan Xavi performansı bekleyip , alamayınca da gömüyoruz.

83 topla buluşma(sıralama, 2), 66 pas (1) 54 isabetli pas (2),önemli pas 2(3), uzun isabetli pas 7(1), 10/14 ikili mücadele(1) ve 6 top çalma(1)

yoklukta kötü değil.

Hayırdır niye böyle bir Beyanat verdiniz?

Eski kulübünde öyle mi yaptı, T.D. ile olası bir çatışma sonrası ?

Ingolstadtin Baskani, ben böyle adamlarla bir daha calismayi istemiyorum demisti. Buna ve Hadergjonaja bir ara "Streikprofi" demislerdi. Ikisini auguston ortasinda kadro disi birakmislardi sorun yapiyorlar diye.

Wolfsburgdada ayni sey. Son haftalarda mutlu degilim falan demis ve hazirlik macinda öyle vurdum duymazlik yapmiski, hocasini bile delirtmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt