GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 218

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
739,3K
Sayfa
218/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bende bunu anlamıyorum ne önemsiz bir istatistik dün bizim orta sahaya seri ve nzonzi yi taylan yerine koysak
muhtemel ikiside tüm maçta sadece 2-3 top kaybı yapıp % 90 larda kapatacaklardı ama yana geriye bir adım ileriye
oynarsan top kaybın olmaz ileri dikine oynadığında bu artar yana oynayan adam yerine dikine oynayan top kaybı yapanı tercih ederim
yeterki bu kayıp çıkarken olmasın

Ingolstadtin Baskani, ben böyle adamlarla bir daha calismayi istemiyorum demisti. Buna ve Hadergjonaja bir ara "Streikprofi" demislerdi. Ikisini auguston ortasinda kadro disi birakmislardi sorun yapiyorlar diye.

Wolfsburgdada ayni sey. Son haftalarda mutlu degilim falan demis ve hazirlik macinda öyle vurdum duymazlik yapmiski, hocasini bile delirtmis.
Ohhh karaktersiz ve dengesiz oyuncu... En sevdim tip Transfer - fenerlilere tabiki
Bunların ağzı Kruse den daha yanık iken, yeniden başlıyorlar hayret ya

Bu rahat durmaz bu sezon Türkiye'de görürsün. Fener de baya yangın yaratır

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Piyasadaki herkes rodopta dahil ketum ayağına yatıyor ama aslında bi halt bilmedikleri ortada

Ha Apo biliyor mudur neler olacağını , o da bilmiyor muhtemelen. Bilinçsizce hareket ediyoruz

İki ihtimal var;

Son günlerde menajerlere sarılacağız, el altından tonla para bayılıp nerde sakat, vasat varsa alıp getireceğiz..

Ya da gerçekten transferi kapattık da bizim haberimiz yok..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Al liginde Cagne, Taylan, Linnes filan oynasinlar işte. Hem adamlari da canli tutmus oluruz, ligde ilk 11 basladiklarinda mac eksikligi hissetmezler. Ayrica Cagne'yi motive tutmaliyiz. Gerci bu deli AL'de iyi oynadiginda neden ligde ilk 11 oynamiyorum diye kafa açar :)

İyi de kulübü kabul etse gelecekti. Nasıl istememiş oluyor ? Bence orada şov yaptı 6 numarayı kim çıkardı diyerek ego konuşturdu hocam yine.

6 yada 8 kaliteli alınabilecek kim olursa o gelecek bence.
Okay hayır denecek bir adam değil yabancı sınırının geleceği bir noktada kaliteli Türk oyuncuya kimse hayır demez

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

f2eaee1b07774e11ad2b14d0da4c42c7.jpg

olm bu ne la
bunu ne ara aldilar

Terim ve camia da bir çok taraftar dahil bende çok beğendim.

Yeni sistem de riskli paslar fazlı. Genç yaşına rağmen ve heyecanlı olmasına rağmen çocuk korkmadı ve bazı şeyler denedi.

Yoksa Taylan bilmez mi "Rönesans Selçuk" gibi "al gülüm ver gülüm" paslarını atmayı +90% accuracy ile ;)

GSC Transfer İstihbarat Şefi
Neresi genç ya 25 yaşında adam genç ve heyecanlı olamaz en verimli çağı olması lazım

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt