Hüseyin Kulaksız
Kırmızı Üye
Forumda anket açsak ve 10 üzerinde puan verin desek; yaklaşık 7-8 arası bir puan alır Belhanda'nın Antep maçı performansı.Siz hangi maci izlediniz bilmiyorum ama Antep maci degildi kesin.
Forumda anket açsak ve 10 üzerinde puan verin desek; yaklaşık 7-8 arası bir puan alır Belhanda'nın Antep maçı performansı.Siz hangi maci izlediniz bilmiyorum ama Antep maci degildi kesin.
Josef çok faullu oynayan bir adam fenerde de devamlı faul yapıyordu ama fener oldugu için çalmıyolardı.bir gs fb derbisinde sneijdere kaç tekme attı sayamadıydım ama sarı bile yememişti galiba.bjk de faul çalarlar o pozisyonlara![]()
olm bu ne la
bunu ne ara aldilar
Messi cavani kaç yaşındalar vereceğimiz maaşın geri dönüşü yok.Messi.... Griezman.... Depay
..................Cavani...............
İş yapar mı?
www.instagram.com
5 veririm bir puan üstünü haketmez bir tane yay üzerinden topa vurdu kız gibi normal topçu olsa goldü topa vurmayı bilmeyen adamaForumda anket açsak ve 10 üzerinde puan verin desek; yaklaşık 7-8 arası bir puan alır Belhanda'nın Antep maçı performansı.
Ben 6 verirdim renktaşForumda anket açsak ve 10 üzerinde puan verin desek; yaklaşık 7-8 arası bir puan alır Belhanda'nın Antep maçı performansı.
çünkü belhandadan nefret ediyorum onuda zorla verdimTrabzonspor Benik Afobe'yi istiyor Oyuncuyu kiralamak için Stoke City'ye teklif yapıldı
Şörlot yerine bunu mu alacaklar
Ben özel nefreti olmayanları kastetmiştimBen 6 verirdim renktaşçünkü belhandadan nefret ediyorum onuda zorla verdim
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ali yavuz bence bu sene şans bulcak kanat forvet olarakortasahamız yok,kanadımız da yok.karagumruk mafyası da devrede.adamlar biglia alıyor,ndiaye kovalıyor.ligde sonumuz karahan cagtaya benzeyecek![]()
İkili mücadele yüzdesi düşük bi de hep yana ve geriye oynuyormuş kulübünün taraftarı öyle isyan ediyor. Her ne olursa olsun anderlecht ve sporting görmüş fizikli 22 yaşında oyuncu FT tedrisatında Pogba olabilir deneyebiliriz.Gündemimizdeki Idrissa Doumbia'nın geçen sezon Portekiz Ligi'ndeki performansı:
Maç: 22
Pas %: 92
İkili mücadele %: 48
Pas arası: 17
Sahipsiz top kazanma: 97
Çalım %: 71
(Opta)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi