GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 221

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
739,3K
Sayfa
221/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bayern: S.Gnabry - Coman & Sane
Dortmund: Sancho - Guerreo - Pulisic
PSG: Di Maria - Mbappe
Real: Vinicius - Bale (...)
PL Takımları: Salah, Bernardo, Sterling, Son, (...)

Artık büyük takımlar genellikle iki hızlı kanat ile oynuyor.

Bazen biraz daha "normal hızlı" oyuncu tercih ediliyor, oyuncunun tekniği ama çok iyi ise.

Bize de bir tane hızlı ve adam geçebilen şutör bir Kanat lazım Henry ve Bruma tarzı.
Emre ye birşey olursa, Şampiyonluk büyük tehlikeye girer. Babel, FEG ve Arda malesef ağırlar...

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Bayern: S.Gnabry - Coman & Sane
Dortmund: Sancho - Guerreo - Pulisic

PSG: Di Maria - Mbappe

PL Takımları: Salah, Bernardo, Sterling, Son, (...)

Real: Vinicius - Bale

Artık büyük takımlar genellikle iki hızlı kanat ile oynuyor. Bazen biraz daha "normal hızlı" oyuncu tercih ediliyor, oyuncunun tekniği çok iyi ise.

GSC Transfer İstihbarat Şefi
Real Madrid'de Bale mi oynuyormus? Hazard var orada, alternatifi de Rodrygo.

#TFF Başkanı Nihat Özdemir: ''Ümraniyespor'da bazı oyuncularda ve çalışanlarda coronavirüs tespit edildi ama 'Lütfen maça çıkın, daha ilk haftadan sorun yaşamayalım' dedim. Sağolsunlar maça çıktılar"

cidden böyle bir şey söyledi mi bu adam? bunu bu kadar rahat nasıl söyleyebiliyor yav rezillik

Newcastle United teknik direktörü Steve Bruce, Christian Atsu'ya kendisine yeni bir kulüp bulmasını söyledi. (@Ghanasoccernet)

1600163396803.webp

#TFF Başkanı Nihat Özdemir: ''Ümraniyespor'da bazı oyuncularda ve çalışanlarda coronavirüs tespit edildi ama 'Lütfen maça çıkın, daha ilk haftadan sorun yaşamayalım' dedim. Sağolsunlar maça çıktılar"

cidden böyle bir şey söyledi mi bu adam? bunu bu kadar rahat nasıl söyleyebiliyor yav rezillik
Aynısını küme düştükleri maç sonrası Kayserispor başkanı da söylemişti.

Josef çok faullu oynayan bir adam fenerde de devamlı faul yapıyordu ama fener oldugu için çalmıyolardı.bir gs fb derbisinde sneijdere kaç tekme attı sayamadıydım ama sarı bile yememişti galiba.bjk de faul çalarlar o pozisyonlara
Besiktas bu ligin en çok kollanan takımı. Göstermelik ağır bir ceza alırlar orası ayrı ama de dediğin gibi en fazla ful çalarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt