Mancukici fener alsa sorun olurdu. Dingiller.
Noldu lanLan moralim bozuk yaw
Kimi alacak bunlar Smolovu alir ancaMancukici fener alsa sorun olurdu. Dingiller.
Bu herifin niye istenmediğini anlamadım da bizim ligde öttürürdü.
Zeluis + samatta fbdeKimi alacak bunlar Smolovu alir anca
bilmiyorki söylesin çapsız herifKim oldugunu soylemiyor tilki suratli
Transfer listeleri bizim ilgilendiğimiz oyunculardan olustugu icin ze luisi alirlar diye tahmin ediyorum.Kimi alacak bunlar Smolovu alir anca
Emre istiyor erol istemiyor diyorlardı. Erol sporarı istyormuş. Güç savaşları var şuan fbdeBu herifin niye istenmediğini anlamadım da bizim ligde öttürürdü.
Yav al sat yok adamlarda. Dilendiler para topladılar, niye alamasınlar.Bizim dısımızda herkes uğraşıyor.Elektrik faturasını ödemekte zorlanan bjk kalinic + josef + o interli sağ beki çekecek.Hakikaten hocayı zor durumda bırakmak için mi yapıyorlar diye dusunmuyor değilim ? çunku başkan bence hocaya hala kızgın.
bence dio ya bize ne sencedir bi bok bilmio
Sporarı Sporting bunlara satarsa maldır. Vietto'ya çok güveniyorlar herhalde.Emre istiyor erol istemiyor diyorlardı. Erol sporarı istyormuş. Güç savaşları var şuan fbde
raporladımNe Evander'miş arkadaş.. Ulan elimizde dünya yıldızı bile diyebileceğimiz Belhanda varken Evander kimdir? "Objektif bir yorum"
Yav al sat yok adamlarda. Dilendiler para topladılar, niye alamasınlar.
Bizde de para yok, para koyan da yok.Abi al sat yok da paraları da yok bunların işte.O dilendikleri para anca maaşlarına yeter.Ya zaten bu adamları almak için çok paraya da gerek yok.
Bizim dısımızda herkes uğraşıyor.Elektrik faturasını ödemekte zorlanan bjk kalinic + josef + o interli sağ beki çekecek.Hakikaten hocayı zor durumda bırakmak için mi yapıyorlar diye dusunmuyor değilim ? çunku başkan bence hocaya hala kızgın.