GSCimbom
Keramettin TANRIVERDİ

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 289

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10,2K
Okunma
739K
Sayfa
289/510
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
liverpoolla oynadıkları maçın 10 dklık geniş özetini izledim şimdi adam hayalet sporting 10 kişi oynamış ne hücumda var ne savunmada stoperlerin arasına giriyor tek bir olumlu yada olumsuz hareketi yok mustafa sarp gölge presi yapıyordu en azından bunda oda yok yada takımı sabote ediyor bilmiyorum
bende izledim o özeti, adam gezmeye gelmiş maça :D

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O adam geleceğine Taylan oynasın
16126.jpg

Doumbia değerlendirmesi yapayım dedim soranlar olmuş nasıl bir oyuncudur diye öncelikle kuzey Avrupa ve Belçika futbolunu ordan çıkan oyuncuları takip ederim Doumbia da. Anderlecht çıkışlı 20 yaşında Ahkmat takımı aldı oyuncu potansiyeli olan bir oyuncu durağan değil mobil oynayan top sürmeyi çok seven bir oyuncu alan kapatıcı bir oyuncu değil basarak hamle yaparak top çalan bir oyuncu şut özelliği iyi sayılır ama harika bir pasör diyemem etebonun yanına alınacaksa doğru Bi ikili olur ayrıca 1.87 boyuyla hava toplarında da çok etkili orta saha direncini artıran bir hamle olabilir sporting lizbon kariyeri kötü geçti ama lizbon kendi içinde çok sıkıntılı bir takımdı kazma yeteneksiz diyenlere bakmayın ama yaya toure de olmaz bu da bir gerçek

MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bana pas yönü iyi gelmedi bir de yumuşak biraz.

Topla çıkışları çok iyi duruyor ama.

Adminführer Hakan'ın kuyruğuna basıp etkisiz halde bıraktı :D
_________

Record gazetesi yazarı Sergio Krithinas, Galatasaray'ın Doumbia'yı isterse alabileceğini söyledi. Radyospor'da Özgür Sancar'a konuşan Krithinas, ''Ben transferin çok mümkün olduğunu düşünüyorum. Sporting Lizbon oyuncuya yeni sezon planlaması içinde yer vermeyecek" diye konuştu.
470.webp

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Evren Turhan: "Galatasaraylıların içi rahat olsun. Bu haftadan sonra bir hareketlilik olacak. Kesin olarak gelen ve gidenler olacak. Fatih Hoca'nın morali de iyi durumda."

(Asist Analiz)
"Bu hafta dan sonra hareketli geçecek...."
Lafa bak. Onu anneannem de söyler...ulan Evren

Birde bunlar bu işten para kazanmazlar mı
5f5c5bef7152d82dc0fb4046.webp

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt