Mahmut Aslan
Aslan Üye
Özgür Ayten’den gerisi yalan bu sene. Hepsi fos çıktıA planı olmadısöylendiği gibi de 1.5 € belhanda falan satılmayacak. (O paraya Satılmamalı da) @ManuLonjon haklı çıktı bu konuda... Sözleşmesi uzatılarak maaşı düzgün bir seviyeye çekilebileceğini düşünüyorum. O zaman tekrardan satma şansın da olabilir...
B planı da henüz olmadıLuyindamaya teklif alamadıktan sonra. Salı günü Roma kulübü ile Marcao için pazarlık yapıldı. 12€+ bonuslar + sonraki satıştan pay üzerinde giden pazarlıklar da sonuçsuz çıktı. ( bence düşük) Marcao nun sözlesmesi uzatılıp acil yenilenmesi gerekir ‼
Şimdi ne olacak ? Tahminen genç bir forvet alınıp diagne satışı ısıtılacaktır. Para harcayarak yapılacak orta saha scout transferi bence suya düştü. O bölgeye doumbia tarzı bir transfer bekliyorum ancak satın alması uygun olmalı... etebo nun satın alma opsiyonu facia !!
Ayrıca bonservisi elinde olan futbolculara da yönelim olabileceğini düşünüyorum (Godin örneği gibi) Sekidika ve ozornwafor kesin olarak kiralanacak hatta teklif gelirse jimmy, şener ve linnes biri de gidebilir. Babel hollanda ligi erken kapandığı için fiziksel olarak çok geride.
G SEVGISI :red: :red:
içim karardi harbi galasevgisinin yazdıklarına
bomba olduğu çok belli yaw. s.tir edin bu adamı artık
LANA planı olmadısöylendiği gibi de 1.5 € belhanda falan satılmayacak. (O paraya Satılmamalı da) @ManuLonjon haklı çıktı bu konuda... Sözleşmesi uzatılarak maaşı düzgün bir seviyeye çekilebileceğini düşünüyorum. O zaman tekrardan satma şansın da olabilir...
B planı da henüz olmadıLuyindamaya teklif alamadıktan sonra. Salı günü Roma kulübü ile Marcao için pazarlık yapıldı. 12€+ bonuslar + sonraki satıştan pay üzerinde giden pazarlıklar da sonuçsuz çıktı. ( bence düşük) Marcao nun sözlesmesi uzatılıp acil yenilenmesi gerekir
Şimdi ne olacak ? Tahminen genç bir forvet alınıp diagne satışı ısıtılacaktır. Para harcayarak yapılacak orta saha scout transferi bence suya düştü. O bölgeye doumbia tarzı bir transfer bekliyorum ancak satın alması uygun olmalı... etebo nun satın alma opsiyonu facia !!
Ayrıca bonservisi elinde olan futbolculara da yönelim olabileceğini düşünüyorum (Godin örneği gibi) Sekidika ve ozornwafor kesin olarak kiralanacak hatta teklif gelirse jimmy, şener ve linnes biri de gidebilir. Babel hollanda ligi erken kapandığı için fiziksel olarak çok geride.
G SEVGISI :red: :red:

Belhanda simdi satamiyoruz, seneye nasil satacaksin yasi 31 oluyor. Oyle diye diye futbolu bizde biraktirirsiniz.Belhanda 1.5m'ye gideceğine 2m maaşa çekip kontrat uzatalım seneye satarız en azından

Belhanda saf maaş 3.35 + bonuslarla her yıl 4 milyona yakın para kaldırdı.Sigurdsson 5.5 milyon euro aliyormus
Belhanda + Babel de 5.5 milyon euro aliyorlar.
Bu ikisi gidip tum maasi ona versek kim itiraz eder?
Cildirmamak elde degil, kimlere kimlere ne maaslar veriyoruz.