Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
Freiburg Krunic icin Milan’a 6m+2m teklif etmis bizim bu paralari vermemiz imkansiz
ONYEKA ilaç olur...
ooooooooff offffffffffffffforum almıs duyumlarını ondan, kolpaların haberi dededen, bundan d'avila sevdaaam
ay ten'li adam![]()
Bize h.o demek düşer o zamanONYEKA ilaç olur...
İnşallah ben yanılırım olurda gelirse ben pek beğenmiyorumONYEKA ilaç olur...
İnşallah ben yanılırım olurda gelirse ben pek beğenmiyorum
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fişek gibi doğru bak hızlı baya ama pası falan çok zayıf çok sert atıyor ndiayenin genci diyeyimyapma rtaş fişek gibi topçu.
Abi biraz araştırın lütfen 10 saniyenizi almaz gerçekten bak.Bu Doumbia’nin menajeri Turk ve Galatasaray taraftariymis. Sosyal medya hesabinda bugun bizim stadin onunde paylasim yapmis ilginc.
![]()
Abi biraz araştırın lütfen 10 saniyenizi almaz gerçekten bak.
Ekli dosyayı görüntüle 94660Ekli dosyayı görüntüle 94661
Sosyal medyada gördüğümüz her şeye balıklama atlarsak boş yere umuda kapılırız. Levent abi 19'u için rezervasyon var, ciddilerse o vakit gelirler
Muhtemelen. Hatta 2-3 menajeri olma ihtimalini bile düşünmek lazım. Şirkete bağlı sonuçtaMuhtemelen o herif Türkiye temsilcisi falandir. Bu topcularin böyle garip durumlari var
Sen 10 saniye içinde niye kendinle çeliştinMuhtemelen. Hatta 2-3 menajeri olma ihtimalini bile düşünmek lazım. Şirkete bağlı sonuçta
Menajeri Türk değil diyorum ben. Bu adamın menajeri hem Türk hem Galatasaraylı olacak ve adını transfer döneminin sonunda anca duyucaz mümkün mü. Basın 100 defa yazar çizerdi bize.Sen 10 saniye içinde niye kendinle çeliştin![]()
bir cogunun begenmedigi idrissa doumbia bu adamdan en az 4 gomlek daha iyiBu adam kötü bence kuzey liglerin izlerim İnternet üzerinden ve biliyorum bu adamı gelirse ayaksız diye söven çok olur pasları çok sert bomba gibi atıyor
MAR-LX1A cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi