Sosyal medya hakkaten tehlikeli. Bir kaç hesap anlaşıp Diagne 20 m euroya gitti haberi yapsak herkes yer gibi duruyor.Bizde seri için 18 milyon koymuştuk aynı mantık.
Sosyal medya hakkaten tehlikeli. Bir kaç hesap anlaşıp Diagne 20 m euroya gitti haberi yapsak herkes yer gibi duruyor.Bizde seri için 18 milyon koymuştuk aynı mantık.
Ekmek yediğim yerin Galatasarayımın başarısızlığındaki yerini söyler misin?Konu THY olunca onlar “biz” oldu, GS dış kapının mandalı mı? Orada çalışıyorsun diye bizi gömmene gerek var mı?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
bir italyan takımına 15 milyona gider diyebilir miyiz
Dünyanin hiçbir takiminda alternatifsiz forvet olmaz, olursa bütün tepkiyi o tek forvet çeker, Diagne hep bildigimiz Diagne karakter olarak sakin umursamaz gibi duruyor, ama katiliyorum Falcao nun gelmesi onun yükünü hafifletti ve daha rahat oynuyor...Alternatifi olmayınca salıyor .
Falcao çok iyi oldu kendisi için.
Evetbaymadi mi bu muhabbet. Atletik her gordugumuz siyahi adama salca mi olacagiz?
Levent abi şirket bünyesinde 49 tane Akgül soyisimli çalışan olduğu doğru mu?Ekmek yediğim yerin Galatasarayımın başarısızlığındaki yerini söyler misin?
Bilmiyorum olabilir. Trabzon ve Rizeli cemaatinden fazlası yoktur.Levent abi şirket bünyesinde 49 tane Akgül soyisimli çalışan olduğu doğru mu?
her yerdeyiz abiBilmiyorum olabilir. Trabzon ve Rizeli cemaatinden fazlası yoktur.
maç konusunda niye yoktun karakoçS.a
Babel istifa etti mi
bi daha almazlar içeriGS muhabirleri genelde embesil ve moron seviyesinde ama keşke bir kişi bari sorsa hocam neden her sene transferler son güne kalıyor diye ?
Fiyatlarin dusmesini bekliyoruzGS muhabirleri genelde embesil ve moron seviyesinde ama keşke bir kişi bari sorsa hocam neden her sene transferler son güne kalıyor diye ?