Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cocuklaaar koşun bakan buza biseyler oluyortransfersizlikten beyin kanamasi gecirecem
Son 2 hafta. Belhandana iyi bak. Bir daha gormen zor yaban ellerdeknk bu senin çalışman mı yav![]()
Dragomir 10 numara
niye ben bi yere gitmiyom kiSon 2 hafta. Belhandana iyi bak. Bir daha gormen zor yaban ellerde
Bende 1 an öyle dusundum sonra hafta sonunda oynicamiz zorlu basak deplasmani geldi aklima. Hocam gözbebegine bisey olmasin diye erkenden cikardi dusuncesi geldi aklima kahroldumHoca Belhanda’yi ilk yaridan sonra oyundan aldigina gore yolcu diyebiliriz.
Apoya güveniyorumahah ucuz yollu dantas mı abibenficanın 2 seneye ortasahası
![]()
Basaksehir macina sakladi oglunuHoca Belhanda’yi ilk yaridan sonra oyundan aldigina gore yolcu diyebiliriz.
Renktaş naptin sen ya? dunyalari istedin. Apo'nun kalbine mi indireceksin?2 orta saha , 1 kanat oyuncusu .
Çok mu şey istedik ya![]()
hoca silahını saklamazBasaksehir macina sakladi oglunu
Renktaş naptin sen ya? dunyalari istedin. Apo'nun kalbine mi indireceksin?
Gitti o zamanhoca silahını saklamaz
Bende 1 an öyle dusundum sonra hafta sonunda oynicamiz zorlu basak deplasmani geldi aklima. Hocam gözbebegine bisey olmasin diye erkenden cikardi dusuncesi geldi aklima kahroldum
Basaksehir macina sakladi oglunu
Nasıl bi paran var da 250 m tlsini samsuna harcayabiliyorsun yuh.Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: "Bu sezon sonunda Samsunspor için 200-250 Milyon TL para harcamış olacağım. Kendi paramı harcıyorum. Kimseye hesap vermem. Bu kadar paraya rağmen kimseye yaranamadım."
Ekli dosyayı görüntüle 94829
Iyi t.ss.q gectiler nevzatla hakan bununla bi ara. Tinerden beyni yanmis, aglayacakti pezoBirisi şu Okan Koç'a bir kova buz versin, kızdıkça alttan takviye yapsın rahatlar.
müteahhit olabilir.Nasıl bi paran var da 250 m tlsini samsuna harcayabiliyorsun yuh.