- 1 Ağustos 2014
- 63.989
- 75.281
- 4.338
O zaman King Diagne yoktu abiLa 1 senedir rahat skor mu gördü takım![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman King Diagne yoktu abiLa 1 senedir rahat skor mu gördü takım![]()
sarachi konusunda da hakli cikti.ibo kardesim kadar da mi yok bu scout aga bu adamin dedigi oyunculqr hep iyi
Adminlerden müsade aldın mıaçtığım konuyu sabitlesene cihan taktik ve sistem konusu
Ekli dosyayı görüntüle 94842
sen alcan olm ben ne dicem adminlereAdminlerden müsade aldın mı
onun ağzı zaten çöplük gibi.
Belhanda gitmezse tribüne gönderilmesi şartı ile 1, Belhanda giderse 2 orta saha transferi + Babel'in lisansının yırtılması ile alternatifli bi kadro olacağına ben de inanıyorumBelhanda gitmezse 1,Belhanda giderse 2 orta saha transferi ile bana göre alternatifli bir kadromuz olacak
Tabi burda oyuncularin form durumu da önemli
@cihan Ağzıkara bu çaycının adını Sabit Kanca olarak degistirsene?açtığım konuyu sabitlesene cihan taktik ve sistem konusu
Ekli dosyayı görüntüle 94842
hepinizin adına bir gülüyüm adaşlar
@Murat Durmaz
@Murat Akkus
@Murat Aksoy
@Murat Boz
@Murat Efe
@Murat Erdem
@Murat Kara
@Murat Kantin
@Murat Menemen
@Murat Hülagü
@Murat irven
@Murat Yanut
@Hakan Tarcan Müsaitsen Charizard-Belhanda-Can üçlemesinden güzel bi photoshop-caps istiyorum senden..üstat en sevdiğim pokemonun charizard olmasıtam bi handa degil miydi
![]()
@Hayri Cund 2012 model bir aydin yilmazi kadroda gormek istedim diye tepki aldim.lutfen fikirlerinizi beyan ediniz bu konuda
Bu ne pohahajha
essek kadar adamin attigi tweete bak hahaha
Gerçeği var yorma adamı@Hakan Tarcan Müsaitsen Charizard-Belhanda-Can üçlemesinden güzel bi photoshop-caps istiyorum senden..
karantina günleri bitti mi lanvay işsiz![]()
Aslında ona en güzel ceza Belhanda Düşmanı olarak değiştirilmesi de, yetkim yok@cihan Ağzıkara bu çaycının adını Sabit Kanca olarak degistirsene?
SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Daha da etiketlerdim de bir yerde fenalık geldi . Unuttuğum tüm muratlardan özür dilerimvay işsiz![]()
ne bitmesi. 28 iş başı dedim doktorcumkarantina günleri bitti mi lan
sağlık durumun nedirne bitmesi. 28 iş başı dedim doktorcum