Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1600427598568.webp

olm lütfen kadroya girin, bu sene sizi güzel sözlerle analım ya
sekidika adam olacak mı acaba
20200918_141427.webp

Renktaş hatalardan ders çıkarmak nedir.Yada kim çıkartıyor.
ne olur şu çapsızların beceriksizliklerini görmezden gelmeyin.
gerçekten yeter.

Şu transferde yapılan basit hataları, planlamaları her hangi bir kurumsal firmada yap iki dakikada kapının önüne koyarlar.

senelerdir bu böyle..
Renktaş başta hoca hatalarından ders çıkardı onu kastetmiştim. Onun dışında almak için oyuncu almayacağız denmesi de çok olumluydu bence. Yönetim konusunda haklısın yüzde yüz katılıyorum. Artık onlar da 5 Ekim’e kadar istenenlerin yapılması gerektiğinin farkında. Gönül isterdi ki hepsi kampa yetişsin ama olmadı bundan sonra yanlış isim almayalım ona bakacağız artık

Biz maiconu 1.5a satamadik adamlar jailsonu 5e satiyor. Bunun aciklamasi yok

inegole giden adamı niye hala takimda tutuyoruz feshedin gitsin, yetenekli çocuklar girsin artık şu altyapıya

Jailson ve Muric sattı adamlar. Biz, 2 senedir Belhanda, 1 senedir Babel satamıyoruz. Transfer ekibi komple gitmeli bu dönemden sonra. Sonra çıkıp mıy mıy mıy alırız satarız demekle olmuyor. 3 senedir sattığınız bütün adamlar da neredeyse bedava verecektiniz.

Biz maiconu 1.5a satamadik adamlar jailsonu 5e satiyor. Bunun aciklamasi yok
Bizimkiler iş bilmez olabilir ama FB'nin yaptığı resmen el altından girdi sağlamak, yoksa hangi kafa bu paraları verir. Zorya Luhansk tarihinde bonservise 1 milyondan fazla vermemiş, kiralamaya 1,5 veriyorlar anla işte alavere dalavereyi ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt