Semih Pirbudak
Sarı Üye
- 20 Aralık 2018
- 312
- 201
- 238
Belhanda ve ndaiyenin kac numara oldugunu aadiysak Etebonunda anlarizşu etebo 6 mı 8 mi tartışmasından yıldım. kaç ulan bu etebo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda ve ndaiyenin kac numara oldugunu aadiysak Etebonunda anlarizşu etebo 6 mı 8 mi tartışmasından yıldım. kaç ulan bu etebo
Sittirsin ingiltere, sol daşşagini veririz 10aSüleyman Rodop: "Diagne şu an Galatasaray'a konsantre olmuş vaziyette. Ancak bu sırada İngiltere'den güzel bir teklif almış durumda. Teklif 9-10 milyon € civarında." https://t.co/cdFt4m9WeH
küsüratlar beni ikna etti şahsenbelharz %85
babel %38,5
feguli %49,25
marcao %60,5
luyindama %24,75
gidiciymiş beyler. kaynak sağlam. 27 yıldır güvenle bakıp korudum şüphe etmem.
zuhahahahaAhmet Ağaoğlu: “Sörloth, 11-12 milyon Euro gibi bir para kazandırarak gidiyor.”
Kotu oynar mi oynamaz mi orasini bilemm ama satilirsa 10 milyon euroya Forvet mi alacagiz ortasaha mi kanat mi?Diagne 5-6 Milyona gitse taraftar halay çekecekti 1 ay önce şimdi 9-10'a bırakılmasın deniyor. Umarım 2-3 maç kötü oynarsa tüm yorumlar değişmez tekrar.
Ağaoğlunun cepte akrep varTsnin yerinde olsam zahaviyi alirdim belese
maaş bütçeleri net 12m € nasıl kimi alacaklarAğaoğlunun cepte akrep var
he he cok komikmis süloSüleyman Rodop: "Diagne şu an Galatasaray'a konsantre olmuş vaziyette. Ancak bu sırada İngiltere'den güzel bir teklif almış durumda. Teklif 9-10 milyon € civarında." https://t.co/cdFt4m9WeH
Özgür ayten de bişey bilmiyor galiba ya da çok büyük patladı utancından giremiyor
Elbet gelecekBelhanda konusunda çok büyük konuştu ve büyük ihtimalle patladı tepki alacağını bildiği için ortada yok![]()
Bu fikstürden sağ çıkar mıyız?
20 Eylül pazar Başakşehir-Galatasaray
24 Eylül Perşembe Galatasaray-Hajduk Split
27 Eylül Galatasaray-Fenerbahçe Pazar
1 Ekim (turu geçersek) Perşembe Galatasaray (Rangers-Williem)
4 Ekim Pazar Kasımpaşa-Galatasaray
Özgür ayten de bişey bilmiyor galiba ya da çok büyük patladı utancından giremiyor