Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basaksehiri yuzyillardir yenemiyoz fatih terim stadinda😞

FC Porto, "Manchester United, Ingiliz futbolunun çok önemli değeri. Manchester United’ın önceki yıllardan bugüne mali zorluklarını aşmasını, gelecekte daha güçlü ve başarılı olmalarını, futbolun kalitesinin ve değerinin artması adına bir zorunluluk olarak görmektedir" şeklinde bir açıklama yaparak Manchester United'ın Alex Telles transferinde, United kulübüne bonservis konusunda yardımcı olduklarını ve bedelsiz bir şekilde transferin gerçekleştiğini duyurdu.

FC Porto, "Manchester United, Ingiliz futbolunun çok önemli değeri. Manchester United’ın önceki yıllardan bugüne mali zorluklarını aşmasını, gelecekte daha güçlü ve başarılı olmalarını, futbolun kalitesinin ve değerinin artması adına bir zorunluluk olarak görmektedir" şeklinde bir açıklama yaparak Manchester United'ın Alex Telles transferinde, United kulübüne bonservis konusunda yardımcı olduklarını ve bedelsiz bir şekilde transferin gerçekleştiğini duyurdu.

Ok boomer.

B. Münih-Schalke 04 Bundesliga açılış maçı var. Schalke 04 Ahmed Kutucu'yu kiralık verebilirmiş. Bu arada 18 dakikada B. Münih iki gol attı.

Heaaaaaa

Burda doumbiaya okadar sallandiki heriften sogudum. Hicte canli izlemedigim icin birsey diyemeyecegim

Telles'in bonservisi yarın veya yarından sonra netleşir. Kulüpler daha anlaşmamış. Gündüz Porto 20m istiyor tarzında haberler vardı, 40 olmaz bence o iş.

De Gea

AWB - Lindelof - Maguire - Alex Telles

Matic - Pogba

Greenwood - Bruno - Rashford

Martial

ManUtd bu kadro ile ilk 4e bile giremez

​
Sezon içinde 2-3 maç şans bulursa Teden Mengi'nin Lindelöf'ü keseceğini düşünüyorum.
Matic'in kolay kolay 11 başlayacağını düşünmüyorum.
+1 transfer daha yaparlar muhtemelen hücum hattına.
Birde alt yapıdan süpriz bir isim bekliyorum Anthony Elanga olabilir.
Son olarak Pogba geçen sezonki gibi sezonun yarısını kaçırmaz ize ben rahat ilk 3 yapacaklarını düşünüyorum.
Bu arada Van Gaal nasıl bir sistem kurduysa alt yapıdan Greenwood gibi şans verilip verim alınabilecek en az 6-7 futbolcu var şu anda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt