Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
marcao'ya gerçekten ilgi varsa bizimle kontrat uzatmaya yanaşmaz.

o nedenle satılması o kadar kötü bir karar olmaz bence.

Bizim yönetime o kadar güveniyorum ki 100 milyon tl teklif verse Roma anında paket yaparlar euro kurunu bile bilmiyordur bunlar.

Sinirim bozuldu gece gece bari 50. Kez hosteli izleyeyim şu başkanı falan verseler elime aynı işkenceleri yapacak duruma geldim

Marcao için 20 milyon euro istiyosan oyuncunun sözleşmesini uzatacaksın.Yoksa istemeye istemeye 10 milyon euronun altına satarsın..

15-20 Neyse satıldı diyelim. Bunlar yerine adam alaaamazzz. Bak gözümün önüne ton ton Ahmet çalık geldi ürperdim.

FEA514DD-E140-4B5C-9EBA-26D3EBC6E693.webp
035C2450-7484-44C3-B634-068956406D9A.webp

Marcao satılmaz

Hajduk Splitten sonraki rakibimiz Glasgow Rangers :) Kolay lokma değiller

Marcao umarim Sörlothluk yapmaz iyi teklif gelirse. Oyuncu gitmeyi istiyorsa, gelen teklif iyise ve yerine 5-6 milyona bir adam getirebiliyorsan, oyuncuyu satmamak belki kötü bir tercih olur.

17+10% pay desek. Belhandayi 5 a satip 3,5 ona versek, Babelide para vermeden serbest biraksak, 23 milyon civarinda bonservis harcama hakkimiz olur. O parayla 1 stoper, 2 orta saha ve 1 kanat normalde rahat alinir. Lazim olursa ve baya yetenekli adamlari aliyorsak, 4. transferi Luyindama modelinde yapariz ve yinede 4 transfer yapilir o parayla.

Yönetime güvenim ama cok düsük. Bunlari bizimkiler 2,5 hafta icinde zor becerir. O bonservisin yarisini gidip D'avilanin adamlarina harcar bunlar...

Marcao nun 2 senedir talipleri var bizle neden sözleşme yenilesin çok zor bir ihtimal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt