Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.984
- 39.802
- 3.993
çöpleri satamadıkları icin fatih hocaya baskı yapacaktır baskan olacak adam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gelir kesinUlan marcaoyu istersen 30a sat şuan yerine kimi koyacaksın. 3 aydır ortasaha bekliyoruz bunlar mı 15 günde stoper bulacak
İlle de oyuncu alma kafasında olmasak satmayız aslında ama sanırım o kafadayız sadece dışarıya göstermiyoruz
Luis Abramla ilgileniyorduk geçmişte, adamın da son senesi, 5 kağıda bitebilir. Üstüne de 3 iyi adam daha alınır kalan parayla, Belhanda da bonservisi verilip gönderilebilir.
Lakin bu yönetimde bu iş bitiricilik yk o yüzden ben düşük bonservise yani 15e razıyım eğer sonraki satıştan direkt %25 pay vereceklerse.
Fena değil benziyorlar, bizde oyun kurucu Marcao malum onun etkisi de var.
UzgunumBanyodan ciktim, 18 sayfa ilerlemis. Sanirim guzel haberler var. Tek tek okuyup ilerliyorum
Banyodan ciktim, 18 sayfa ilerlemis. Sanirim guzel haberler var. Tek tek okuyup ilerliyorum
Banyodan ciktim, 18 sayfa ilerlemis. Sanirim guzel haberler var. Tek tek okuyup ilerliyorum
Düşündüm 20 altında veren haindir15 altında veren haindir
Belhanda kalıyor, marcao gitti, semih geldi.Banyodan ciktim, 18 sayfa ilerlemis. Sanirim guzel haberler var. Tek tek okuyup ilerliyorum
Benim yönetimden beklentim çok düştü artık. Çünkü scouting, geçmiş/gelecek dedik gidip yine D'avila'nın adamını getirdik aceleyle. Adam geleli 2 hafta olacak, henüz sahaya çıkamadı.Aslında oyuncunun satılmasına kızacak değilim, zamanlaması çok yanlış olur. Bizim yönetimler futbol alt yapısı olmadığı bir çok detayları anlamıyorlar. Oyuncuyu transfer sezonun başlangıcında satsan ve ordan gelecek parayı listede ki yine genç yeteneklere harcayarak kadroyu tamamlasak, eyvallah derim. Fakat iki hafta kala taraftarlar ve Fatih hoca iki tane orta saha ve hızlı bir kanat oyuncusu beklerken sen Marcao satacağım dersen, ondan sonra istenilen hamleleri de yapsan dikiş tutmaz çünkü o oyuncular takıma ve hocaya alışana kadar ilk yarı biter.
Belhanda dedin de başkan çok haklısın. Yönetim hakikaten hiç ama hiç taktik bilmiyor yav. Kaç aydır yok Belhanda satılacak diye bekliyorlar, hiç bir pazarlama taktiği ve piyasa yapmayın anca treni bekler gibi bekleyin, ne profesyonel bir bakış açısı demezler mi adama.
Sen yine iyimser yaklaştın başkan, ben olsam tok satıcı rolünü oynar, iki hafta kalmış en iyi defans oyuncumun yerine dolduramam deyip 25 milyon euro çekerdim. Fiyatı düşeceksem ordan düşerdim hiç olmazsa. Ki Romaya gitmişliğim var, As Roma ve Lazio Roma taraftarları Galatasaray formasını görmeye tahammülleri yok, bunu da tecrübe edindiğim için aklımın bir ucunda tutup ona göre davranırdım.
Sence bu yönetim mayıs ayını görür mü, ne dersin?