- 1 Ağustos 2014
- 63.988
- 75.280
- 4.338
sayfaları takip ederken malum habere gelince :Banyodan ciktim, 18 sayfa ilerlemis. Sanirim guzel haberler var. Tek tek okuyup ilerliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sayfaları takip ederken malum habere gelince :Banyodan ciktim, 18 sayfa ilerlemis. Sanirim guzel haberler var. Tek tek okuyup ilerliyorum
Belhanda kalıyor, marcao gitti, semih geldi.
Ndiaye kac yasinda PL'ye gitmisti rekor fiyat ileMarcao gelmiş 25 yaşına. Bundan sonra değerinin artması zor bana göre. Satılsa olurdu. Mesele bunları bulup 3-4-5 katına pazarlamak. Marcao’nun da yeri dolar, Luyi’nin de. Bu ticareti yapacak yönetim ve teknik ekiptir ihtiyacımız olan şey.
Marcao'nun yerine kendini koy.Ahmetle ya maaşları yakın veya Ahmet'in maaşı daha fazla.Zam istersin veya gitmek istersin.Ben Marcao'ya hak veriyorum bu konuda..Hemen yarın +2 yıl uzatmamız lazım bu haberin üstüne
Necati daha teknikti.
En bitirici yerli forvet olabilir dicem o da olmaz. Tanju varken.
kralı analım biraz knk.
Necati ile buna yazık oldu ya, Milli takımda çok az oynadılar. 2002deki ŞL performansı Burakın 2012 performansından bile iyidi çünkü leş bir takımda yapmıştı o işleri.
kralı analım biraz knk.