Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.100
- 21.186
- 1.568
ekürisi bazen mantıklı konusuyor yayında 1-2 kez denk geldim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlışsın. Akıllı adam o takima gelmeden kimler kac para alıyor bakar ona göre para ister. Sana piyasa yaptiran klüp biziz. Seve seve benle oturacaklar sözleşme uzatmaya, o zaman kac ahmet parasi isteyecek göreceğiz. 2.2m dan asagi istemez. O zaman da dersin beni satin diye. Yani senin zaten piyasan var şuanda. Bu teklif Servet'e yapilan Marsilya teklifi gibi piyango değilSen şimdi Marcao'sun diyelim.Aldığın maaş Ahmet'e yakın veya Ahmet'in daha fazla.Ya zam istersin ya da gitmek istersin.Yanlış mıyım?
Ne kadar isyosa o maaşı vermeliyiz o zaman.1 yıldan fazla takımda kalmayacak büyük ihtimalle.Kaz gelecek yerden tavuğu esirgememek önemli.Maaş kısıtlaması için imza parasıyla o maaşı verirsin satarken de kolay satarsın..Yanlışsın. Akıllı adam o takima gelmeden kimler kac para alıyor bakar ona göre para ister. Sana piyasa yaptiran klüp biziz. Seve seve benle oturacaklar sözleşme uzatmaya, o zaman kac ahmet parasi isteyecek göreceğiz. 2.2m dan asagi istemez. O zaman da dersin beni satin diye. Yani senin zaten piyasan var şuanda. Bu teklif Servet'e yapilan Marsilya teklifi gibi piyango değil
Marcao zaten bu dönem değilse bile bidahaki yaz kesin gider. Ama bidahaki yaz 15'de vermeyebilir bu it avrupa takimlari 1 sene sozlesmeniz kalmis bak bedavaya aliriz ayagi çekebilirlerNe kadar isyosa o maaşı vermeliyiz o zaman.1 yıldan fazla takımda kalmayacak büyük ihtimalle.Kaz gelecek yerden tavuğu esirgememek önemli.Maaş kısıtlaması için imza parasıyla o maaşı verirsin satarken de kolay satarsın..
Gerekirse mevcut kadro ile devam edilsin Ama Marcao 15 milyon’a satilmasin
Marcao gibi bir stoper icin 15 milyon Kabul edilebilir bir rakam degil
Marcao sozlesme uzatmayi kabul etmezse 8mye zor satariz seneye
Birisi stoper digeri kanatAbartmayalim. Brumayi bile son senesinde kolay basarilacak bonuslarla 15e satmadik mi?
Marcao sozlesme uzatmayi kabul etmezse 8mye zor satariz seneye