Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olağanüstü seçim için kongre üyelerinin imza felan mı toplaması lazım
Yoksa ancak mevcut yönetim kurulunun isteğiyle mi bu gerçekleşir
OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI VE GÜNDEMİ
MADDE 28: Olağanüstü toplantı,
28.1) Yönetim Kurulu kararı,
28.2) Denetim Kurulunun yazılı isteği,
28.3) Kaydı açık üyelerin 1/5 (beşte bir)'inin yazılı isteği üzerine yapılır.
28.2 ve 28.3 fıkralarında belirtilen istekler üzerine Yönetim Kurulu en çok 21 (yirmibir) gün içinde Genel Kurulu olağanüstü toplantıya çağırmak zorundadır.
Yönetim Kurulu, Genel Kurulu toplantıya çağırmaz ise üyelerden birisinin başvurusu üzerine, mahalli Sulh Hukuk Hâkimi duruşma yaparak Kulüp üyeleri arasından 3 (üç) kişilik bir heyeti Genel Kurulu olağanüstü toplantıya3 çağırmakla görevlendirir.

Avrupa'daki kulüplerin futbolcularına talip çıkınca kulüpler sıraya giriyor da neden bize gelince mesela sadece Roma'nın adı geçiyor
Adamlar farklı kulüpleri devreye katıp pazarlığı kızıştırıyor

Hani paranın doğru yerlere doğru transferlere gideceğini bilsem 15 milyon euro yu kabul edicem de aldığımız para 20 de olsa bu yönetim o parayı p.ç edecektir eminim!

marcaoya 15 milyon mu? keske oyle bir teklif olsa. bir saniye dusunmeden satarım.

Birisi performansini gidisle yükselten ve nadir bir tip stoper, digeri 4. Senesinde iyi bir sezon geciren Bruma. Onun tarzida asiri özel degildi yani.
üstat adama şuan 12 veriyorlar reel piyasası bu gibi gözüküyor
bende diyorum ki son senesinde 8'e zor satarsın neresi yanlış bu dediğiminn
leipzig atınc nukana 6m vermiş bir takım brumayada 13 verdiler başka veren olacak mıydı acaba o paraları

OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI VE GÜNDEMİ
MADDE 28: Olağanüstü toplantı,
28.1) Yönetim Kurulu kararı,
28.2) Denetim Kurulunun yazılı isteği,
28.3) Kaydı açık üyelerin 1/5 (beşte bir)'inin yazılı isteği üzerine yapılır.
28.2 ve 28.3 fıkralarında belirtilen istekler üzerine Yönetim Kurulu en çok 21 (yirmibir) gün içinde Genel Kurulu olağanüstü toplantıya çağırmak zorundadır.
Yönetim Kurulu, Genel Kurulu toplantıya çağırmaz ise üyelerden birisinin başvurusu üzerine, mahalli Sulh Hukuk Hâkimi duruşma yaparak Kulüp üyeleri arasından 3 (üç) kişilik bir heyeti Genel Kurulu olağanüstü toplantıya3 çağırmakla görevlendirir.
Şu halde böyle bir karar ancak yönetim kurulundan çıkar çıkarsa. O da taraftar baskısıyla
Olası adaylar listelerini toparlama aşamasında olduğundan seçimin zamanında yapılmasını isteyeceklerini düşünüyorum

O zaman bu sezonki muhtemel kadroyu güncelleyelim

Fatih
Omar-Semih-Luyindama-Saracchi
Taylan-Etebo-Belhanda
Feghouli-Falcao-Emre Kılınç

Marcao futbolcu ve önünde 1 veya 2 sağlam transfer şansı olduğunu biliyor.
Şuan aldığı yıllık ücretin 2-3 katını koydularsa önüne bırakın gideyim der.

Samimi olarak maaşlı çalışanlara soruyorum; Diyelim 10.000 TL maaş alıyorsunuz. 20.000 teklif gelse, ben işyerimi arkadaşlarımı çok seviyorum bırakmam der misiniz? Ki burada yıllık milyon Eurolardan bahsediyoruz.

3 kere arkasına adam kaçırsa burada yangın yapanların çoğu sövüp satın bunu diyecek. Geçen sene dendi zira...

Futbol bu; gelirse ağam giderse paşam.
Her durumun üstesinden geliriz.
Marcao satıldı diye şampiyonluk gidecekse hiç gelmemiştir o şampiyonluk.

Marcao gider başkası gelir aslolan GALATASARAYdır.

Şu halde böyle bir karar ancak yönetim kurulundan çıkar çıkarsa. O da taraftar baskısıyla
Olası adaylar listelerini toparlama aşamasında olduğundan seçimin zamanında yapılmasını isteyeceklerini düşünüyorum
Kim gelirse gelsin abi değişen çok bişey olmayacak. Bizdeki paralı başkanlardan biri sürgünde biri de kulüple hocayla kavgalı. Suretler değişir icraatler değişmez

O zaman bu sezonki muhtemel kadroyu güncelleyelim

Fatih
Omar-Semih-Luyindama-Saracchi
Taylan-Etebo-Belhanda
Feghouli-Falcao-Emre Kılınç

DexrTFtX0AI0J74 (1).webp

Bu arada teklif gerçektir yalandır ondan bağımsız, Marcao gibi adamlara 15 civarı veriliyorsa tutacak gücümüz yok. Telles'in kârından %10 gelsin de bi oyuncunun peşinatını ödeyelim diye kıvranıyoruz.

Yapmamız gereken elimizdeki gidebilecek tüm Marcao'ların 4-5 milyonluk muadillerini sürekli izlemede olmak. Marcao'ya teklif geldiğinde, millet nasıl bize yapıyorsa "yerine oyuncu alınca bırakıcam" dersin, yerine 4-5lik adamı bağladıktan sonra salarsın. Alacağın 4-5'lik adamı aldığın takım ömründe 3 milyonu bir arada görmemiş olacak mesela alman kolay olur. Chavez'den 4'e Marcao bulup çıkarmak çok büyük iş, çok doğru iş mesela az konuşuyoruz.

Porto modeli, Lille modeli ne derseniz deyin. 15'lik teklif gelenin aklı zaten artık oraya gitmiştir. O da kazanır sen de kazanırsın. Böyle deva edersen ileride 20 olur 30 olur o teklifler. Bir anda olması zor ama.

Elinde yedek oyuncu yoksa ve vermezsen sonra Vida gibi 40'tan 4'lere düşmen de olasılık dahilinde.

15ten fazla verecegini mi saniyorsunuz bu pazarlama dusmani yonetimle? Sattin sattin satamadin seneye 5m euro satarsin.

Kadir ve rodopun yayınını 2 kere izlerseniz futboldan hic anlamadiklarini direk görürsünüz. Hele kadir bütün altyapi topcularini izlemis(!), Hocaya hesap falan soruyordu en son ali yavuz suleyman lus neden oynamiyor diye. Kerem akturkogluna ribery olabilir falan diyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt