- 24 Mayıs 2009
- 17.495
- 20.436
- 2.643
Muhtar Kent'te yöneticilik var ama 15 yıldır dışarda. Şu anki piyasa için çok fazla kibar kalır. Bize Uzan lazımMuhtar Kent adı geçiyordu geçenlerde
Bizde pek öyle milyarder yok haklısın üstat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhtar Kent'te yöneticilik var ama 15 yıldır dışarda. Şu anki piyasa için çok fazla kibar kalır. Bize Uzan lazımMuhtar Kent adı geçiyordu geçenlerde
Belhandayi satan/kovan Ne güzel insandir.kim belhanda mı
Süleyman Rodop sana ne yaptı yavKadir ve rodopun yayınını 2 kere izlerseniz futboldan hic anlamadiklarini direk görürsünüz. Hele kadir bütün altyapi topcularini izlemis(!), Hocaya hesap falan soruyordu en son ali yavuz suleyman lus neden oynamiyor diye. Kerem akturkogluna ribery olabilir falan diyordu.
Cem Uzan'ın söyleyip durduğuna bakma reis o anca lafta kalırMuhtar Kent'te spor yöneticiliği var ama 15 yıldır dışarda. Şu anki piyasa için çok fazla kibar kalır. Bize Uzan lazım![]()
Kulüp o kadar paraya sıkışık mıdır yav sanmamEğer doğruysa, Marcao'dan gelen paranın büyük kısmı davila demen menajere olan borca gidecek. Kalan parayla transfer şu dönemde imkansız o yüzden evlatçılık gündeme gelecektir.
Semih kardeşum bu kulubun evladudur. Ona çok cuvenuyoruz.
Bugün okudum 2 milyar avroluk hisse davasını kazanmış Türkiye'ye karşı. İşte paralı başkanCem Uzan'ın söyleyip durduğuna bakma reis o anca lafta kalır
Geliyorum geldim hasret bitiyor diye diye ömrü orada geçti adamın
Süleyman Rodop sana ne yaptı yavNe bu nefret
![]()
Benim de başkan olarak istediğim profilde kendisi ama olmaz reisBugün okudum 2 milyar avroluk hisse davasını kazanmış Türkiye'ye karşı. İşte paralı başkan![]()
Bugün okudum 2 milyar avroluk hisse davasını kazanmış Türkiye'ye karşı. İşte paralı başkan![]()
15 milyon euro ve juan jesus ile pastore'yi vericeklerse marcao'ya teşekkür ederim.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olağanüstü seçim için kongre üyelerinin imza felan mı toplaması lazım
Yoksa ancak mevcut yönetim kurulunun isteğiyle mi bu gerçekleşir
OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI VE GÜNDEMİ
MADDE 28: Olağanüstü toplantı,
28.1) Yönetim Kurulu kararı,
28.2) Denetim Kurulunun yazılı isteği,
28.3) Kaydı açık üyelerin 1/5 (beşte bir)'inin yazılı isteği üzerine yapılır.
28.2 ve 28.3 fıkralarında belirtilen istekler üzerine Yönetim Kurulu en çok 21 (yirmibir) gün içinde Genel Kurulu olağanüstü toplantıya çağırmak zorundadır.
Yönetim Kurulu, Genel Kurulu toplantıya çağırmaz ise üyelerden birisinin başvurusu üzerine, mahalli Sulh Hukuk Hâkimi duruşma yaparak Kulüp üyeleri arasından 3 (üç) kişilik bir heyeti Genel Kurulu olağanüstü toplantıya3 çağırmakla görevlendirir.
Şu halde böyle bir karar ancak yönetim kurulundan çıkar çıkarsa. O da taraftar baskısıyla
Olası adaylar listelerini toparlama aşamasında olduğundan seçimin zamanında yapılmasını isteyeceklerini düşünüyorum
Kim gelirse gelsin abi değişen çok bişey olmayacak. Bizdeki paralı başkanlardan biri sürgünde biri de kulüple hocayla kavgalı. Suretler değişir icraatler değişmez
Muhtar Kent adı geçiyordu geçenlerde
Muhtar Kent'te yöneticilik var ama 15 yıldır dışarda. Şu anki piyasa için çok fazla kibar kalır. Bize Uzan lazım![]()
Muhtar Kent'te yöneticilik var ama 15 yıldır dışarda. Şu anki piyasa için çok fazla kibar kalır. Bize Uzan lazım![]()
"İSKELETOR" kral gibileri de var mıymıs helal olsunMahmut Recevik yonetimdeydi hala galiba. Oglunun begendigi tweet
Belhanda nasil gidecek abi
Ekli dosyayı görüntüle 95023
günlük iskender paramı babelin maaşı ödensin diye vermeyeceğimMahmut Recevik yonetimdeydi hala galiba. Oglunun begendigi tweet
Belhanda nasil gidecek abi
Ekli dosyayı görüntüle 95023
Kim gelirse gelsin abi değişen çok bişey olmayacak. Bizdeki paralı başkanlardan biri sürgünde biri de kulüple hocayla kavgalı. Suretler değişir icraatler değişmez
O paraya bir marcao daha alsak üstüne 2 os yine de satmaz mıydın