Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfer baronu, türkiye'nin en vizyonlu başkanı, avrupa beyefendisi, çilek avcısı, yatırım uzmanı dersek daha doğru olyr

Ben kulüp için kendi cebinden kuruş harcadığına inanmıyorum. Vizyonerliği duruşu misyonu tabii ki çok iyidi lakin ekonomik anlamda para akıtan başkan profili bizde hiç görülmemiş bir olaydır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kim gelirse gelsin abi değişen çok bişey olmayacak. Bizdeki paralı başkanlardan biri sürgünde biri de kulüple hocayla kavgalı. Suretler değişir icraatler değişmez

Sürgün - Cem Uzan
Kavgalı - Ünal Aysal

Başka başkan adaylarına ne diyelim? Adnan Polat, Dursun Özbek ve devamında kimler gelmek ister?

Genç ve paralı bir başkan istiyorsak bu isim ali sabancıdır keşke mayısta aday olsa

1600472815304.webp

1600472827393.webp

4. hakem şükrü ağabey de pasta kesim miktarından rahatsız

kim olursa olsun satmazsak elimiz kolumuz baglı olucagı bu kadar açıkken bu yogun sezonda hiçbir oyuncu satılamaz degildir. tabiiki ederini bulursa.

ki oyuncu bulmada problemimiz yok gibi sadce alma işlemini yapanların olası vizyonsuzlugu bizi bitiriyor

kim olursa olsun satmazsak elimiz kolumuz baglı olucagı bu kadar açıkken bu yogun sezonda hiçbir oyuncu satılamaz degildir. tabiiki ederini bulursa.

ki oyuncu bulmada problemimiz yok gibi sadce alma işlemini yapanların olası vizyonsuzlugu bizi bitiriyor
Marcao'nun ederi ne kadar sence rtaş

Bizim scout sistemine güveniyorum ben. 2.5 sene önce devre arasında solbeke Tagliafico ismi geçmişti burda yangın çıkmıştı o boyla haşat olur vs diye adam döktürüyor Ajax'ta. Hiç değilse tapulu solbekimiz olacaktı.

nöbetı kapatıp takıma odaklanalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt