Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao gidebilir, ama marcao gider babel ve belhanda kalırsa o zaman bu satışın anlamı kalmaz. Marcao ve belhanda toplam 18e falan satılsa tellesten para gelse 20 milyon civarı bir transfer bütçesi olur. Babel de sözleşme fesih edilmeli. Stoper, 2 orta saha, kanat alınmalı bu para ile , 3 tane satın alma belki 1 kiralık satın alma opsiyon olabilir. Kadroda ciddi revizyon olmayacaksa marcao kalsın, bir ön libero kiralayıp devam edelim.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her oyuncu satılır yeterki değerini bulsun ve alternatifi hazır olsun!
Marcao için minumum 15 milyon +bonuslar+pay diye düşünüyorum.Bu rakamın altına satarsak zaten faydası olmaz bu saatten sonra.

Markao newcastla gidiyordu yalan çıktı mevcut haberin kaynağı var mi

hedef23

Transferin son günleri.Marcaoyu satsan yerini doldurmak zorundasın(Bu yönetim büyüm ihtimalle 2021 yazında stoper alabilirse alır.)
Yerine adam baksak kazık yiyeceğimiz aşikar.Rakibin biliyor ''Stopere ihtiyacın var.Marcaodan para kazanmışssın paran var.Seni yolayım ben bir.''Taraftar baskısıyla da stoper almaya çalışılacak derken Cris hayırlı olsun.

GM 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lucas Halter'i alıp elinde 10€ kalıyorsa hemen yollayabilirler Marcao'yu, kimse vazgeçilmez değildir, ne zaman satmasak elimizde kalsa pişman oluyoruz 15+ %10 sonraki satış gayet iyidir. Telles'ten 2€, Belhanda'dan 5€, Babel-Ahmet-Jimmy free yapmakta fayda var, senye ffp de bitiyor yaşlılarla sözleşmesi bite işe yaramazları yolla full scout transferiyle fark yarat taktiği gitmeliyiz.

Günaydın arkadaşlar iyi hafta sonları herkese hareketli bir hafta bizleri bekliyor

Belhanda satılırsa 1,5-2 milyon Euro ne gelirse kabul ederim 4 milyon Euro maaşından kurtulacağız en azından

Alex Telles 40 milyon Euro ya Manchester United'a transfer olursa bize 3,5 milyon Euro gelecek.

Ozan Kabak 45 milyon Euro ya Liverpool'a transfer olursa yetiştirme bedeli olarak bize 2,5 milyon Euro gelecek.

En önemlisi Marcao'nun Roma'ya satışı 20 milyon Euro'nun bir kuruş altına satışı net başarısızlık tır ayrıca sonraki satıştan yüzde 20 pay koydurmamiz gerek Ozan Kabak ta bunu salak gibi koymadık.

Ve tabiki yeni gelecek transferler meselesi yeni bir Marcao bulabilir miyiz bilmiyorum bu saatte sonra marcao'yu satmak şampiyonluğu satmak olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt