Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şerro ANK yorumlari kapatmiş bide, yoksa okkali bişeyler yazacaktim

🤔Marcao 🗓2019 4 mio Chaves➡Galatasaray 📌2020 Eylül 13 mio resmî teklif İstenen Cash 15 mio Pandemi nedeniyle gelirler dip FFP kriterlerinde +1 milyon Euro transfer bütçesi Şampiyonlar Ligi vitrini yok TR’de en yüksek bonservis ödenen stoper 12.5 mio Kjaer
Ayni pandemi vedata 20 verdiriyor bize gelince mi işliyor bu pandemi? Neymiş vedat forvetmis, vedat gibi tonla oyuncu bulursun ama marcao gibisi zaten sayili var bide onu şu saate roma 13 vermişken biz isteye isteye 15mi istemişiz? Bunu da bize iyi bir teklif miş gibi göstermeye çalişiyor şerefsizler

ya jesus bızde 1 sene ıs yapar ıste naz yapmayın 14 artı jesus kıralık verın gıtsın

15 iyidir. Önemli olan Marcao'nun yerine 4'e tekrar Marcao bulabilmekte. Bu işi yapabilirsek 15'ler zamanla 20-30 olacaktır. Zor durumda olduğumuz bilindiği için daha fazlası hayal. Bir sezon daha kalsın değeri artar diyeceğim ama bir senede neler olabilir bilinmiyor. Boss gibi sakatlanma ihtimali de var.

Daha ortasaha ve kanat alamamisken birde stoper aramaya dusecez tebrik ediyorum.bu müthiş zekaları.

Herkes planlamasını yaptı.15 gün sonra transfer dönemi bitecek eger Marcao satılırsa işimiz çok daha fazla zora girer çünkü bu kabiliyetsiz yöneticiler oyuncu falan alamaz

Marcaoyu 15'e satanı, bu sene satanı, yerine aynı kalitede pas atan bir genç ayarlamadan satanı, onunla sözleşme uzatmayanı bu taraftar floryaya asar. Ayağınızı denk alın ey cibiliyetsiz yönetim çarkınıza sokturtmayın.

Ayni pandemi vedata 20 verdiriyor bize gelince mi işliyor bu pandemi? Neymiş vedat forvetmis, vedat gibi tonla oyuncu bulursun ama marcao gibisi zaten sayili var bide onu şu saate roma 13 vermişken biz isteye isteye 15mi istemişiz? Bunu da bize iyi bir teklif miş gibi göstermeye çalişiyor şerefsizler
Hala Vedat transferini doğal bir sürecin ürünü mü görüyorsunuz yav

Yönetim o kadar saçma işler yaptı ki satış işlerinde, Marcao'yu 15'e satarlarsa hem tepki gösterip hem de iyi bari en azından 11 milyon euro karla sattık diyeceğim. Ne hale düşürdüler şu transfer konularında bizi be? Marcao ile birlikte Belhanda ve Babel de 1'e 2'ye satılırsa yine bir şey demem ama.

Türkiye'nin en büyük kulübü GALATASARAY ozandan alex tellesten gelecek komisyonların peşindeki transfer yapabilsin vay ki vay halimize.
1600500999827.webp

Ali naci haberine bu kadar güvenmeyin arkadaşlar. Ndiaye gelmedi. Etebo bedelsiz dedi patladı. Daha aklıma gelmeyen bir sürü haber. Yangın yapacaksak da transfer yangınına devam edelim vaktimiz daraldı çünkü.

Bayern’de bile oynayabilecek bir stoperi 20’den az bir bonservise satıp yola Babel ve Belhanda ile devam edenler hemen istifa etsin.

Hajduk Split TD Hari Vukas: "Galatasaray'ın Hajduk maçı öncesi ve sonrasında iki derbisi olacak, büyük ihtimalle de bizim maçta en güçlü takımlarıyla sahada olmayacaklar. Bir maçta her şey mümkündür, tur atlama şansımız var."

Ali Naci'nin takıma verdiği zararı Fenerbahçeliler veremiyor safi zarar şu adam prim yaptırmayın şuna hatta yalan çıkarsa bu haber spam kampanyası açalım şutlayalım defolsun gitsin (bam yemeyeceğimi bilsem son kelimeyi daha güzel bitirirdim.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt