Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse kusura bakmasin, Maiconu simdi satan salaktir.
Sezon basladi, Luyindama daha kendine gelemedi simdi bunu satip birde 12-15 Mio€ kimi alcan .
Orta Saha bile bulamayip, Marcao piyasa yapar.
AL kendini göstere bilir birde Sampiyonluk gelirse en az 25 Mio €.

Simdi oyuncu satilmaz, ben olsam birde Sözlesmesini uzatirim simdiden!
Kac tane yetenekli genc var ilk 11‘de ?

Sow u 15 küsür milyona satıp ertesi sene beleşten kiraladılar
Emenike aynı şekilde
Bolu’ya verdikleri kaleci cabası
Allahyar denen halı saha topçusuna bile 3.5 milyon Euro satın alma koydurmuşlar ne demeli.
Jailson u bırak 5 e bedava versen alan olmaz adam resmen ortalık malı oldu süper ligde.
Elif elmas zaten tam örnek transfer şikesi

İçlerinde bi De Souza ile Guilano belki temiz transferdir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
diğer transflerini aklamıyorum ztn üstat souza culyano jailson o paraları getirmesi normaldi dedim sadece

Hadi Josef neyse diyelim kötü topçu değildi 12 olmaz da 8 olurdu normal şartlarda
Jailson çöpü 4.9 a geldi diye aynı paraya mi gitmek zorunda onu anlamadım..biz de belhandaya 10 verdik 15 e satsak herkes normal mi karşılayacakti?
Fatih hoca bıraksa geçen sene 9'a yolluyorduk devre arası, ayrıca maaş ve yaş farkı var belhanda jailson kıyası doğru değil o yüzden

Kendimizi yavaş yavaş en kötüsüne alıştıralım ve kabullenmeye doğru adımlar atalım....

Ben başlıyorum;
Fenerbahçe maçına Semih ile çıktık ve 20 yıl sonra deplasmanda yendik.

(Kendim bile ikna olmuyorum ama ne yapalım...)

fbgs11.webp

2019 FB-GS maçı 11imiz...

Bu adam dan transfer bekliyorsunuz ne diyim :) marcao felan satilmasin ama satılmıştır bence. Akilli olsalar çıkışı satilar yerine 20 milyon e harcanmıştır. Marcao gelir 25 30 milyon e tak satarsın. Yok fatih hocayı çok severim başkan da kötü insan değil fakat yönetim ciddi manada beceriksiz. Transferin başına böyle elit bir adam koyarsın aponun ne elitligi var iyi Galatasaraylı mi ever ama o kadar.

Özgür Ayten neden iki gündür foruma gelmiyor yav

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Marcao - sell

Luis Abram
Trezeguet (kira)
Okay
Dribbling yapan, şutör orta saha - buy

Buna ok verirdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt