GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 15

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
553,6K
Sayfa
15/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Mesajı Gönderen: BENSA:cLink:3953862

Kulislerde konuşulanlar eğer gerçekleşirse‚bu rüya bizim 5 senelik kabusumuz olacaktır.

Bu transferleri yaptıran F.T değil.

F.T zaten sezon sonu gidecek.

ve dedikodulara göre‚gelecek hoca Mourinho ve transferler Mourinho´nun isteği ile yapılıyor.

herifler sıyırdı şuna baksanıza :D

O değilde seneye 2. torbadan çekilmek için napmak lazım acaba.. Yeni bi hesap kitap işi işte, sabahlar olmasın :D

Arda + inler güzel bi düş tabi ama 30 milyon'a alırsan iyi diyorum.. Ama tabi tarafalar Arda ve GS olunca iş değişebilir..

Bir yandan da Ardanın çok güzel yerlere gelmesini istiyorum.. Real, Chelsea, Manu gibi bi seviyeye çıkabilecek bi oyuncu

Ruya takimi dendi ya ondan yazdim Arda'yi gelirmi ? gelmeyi düsünürmü? Ne kadar para ister? tabi bunlar hic belli degil... Ansaldi ise Rubin de oynamasi ve asla kötü degil bir cok listede ilk 10-15 en iyi sol bek listesinde yer bulmus bir isim..

Sonucta ruya takim. :yenieek:

Kulislerde konuşulanlar eğer gerçekleşirse‚bu rüya bizim 5 senelik kabusumuz olacaktır.

ve dedikodulara göre‚gelecek hoca Mourinho ve transferler Mourinho´nun isteği ile yapılıyor.

adım gibi emindim medyanın mourinho galatasaray haberlerini çıkaracağını. sneijder ve drogba adamı arayıp fikirlerini sormuş o da söylemiş. suç mu Galatasarayı sevmek. mourinho da bi Galatasaray taraftarı :D

bunlar da uçmuş iyice neye dayanarak bunu söylüyorlar ki? yani bu yönetim hiç bir şartta Fatih Terim'i gönderemez, kendi isteğiyle ayrılmadıkça. Fatih Terim için yönetim içinde bir görev mi düşünüyorlar yani nedir? söylediklerinin bir dayanağı olmalı, yoksa goy goydan öteye gidemez.

Ruya takimi dendi ya ondan yazdim Arda'yi gelirmi ? gelmeyi düsünürmü? Ne kadar para ister? tabi bunlar hic belli degil... Ansaldi ise Rubin de oynamasi ve asla kötü degil bir cok listede ilk 10-15 en iyi sol bek listesinde yer bulmus bir isim..

Sonucta ruya takim. :yenieek:

Valla hocam o listeki en zor iki isim Sneijder ve Drogba.. onları Türkiyeye getiremezsin :cool::cool:

İngiltere Premier Ligi takımlarından Everton, FC Twenteli Leroy Fer'i 10 milyon euro karşılığında tranfer etti. (Telegraph) :(

Melo yerine ne giderdi he

bunlar da uçmuş iyice neye dayanarak bunu söylüyorlar ki? yani bu yönetim hiç bir şartta Fatih Terim'i gönderemez, kendi isteğiyle ayrılmadıkça. Fatih Terim için yönetim içinde bir görev mi düşünüyorlar yani nedir? söylediklerinin bir dayanağı olmalı, yoksa goy goydan öteye gidemez.

Ben de ilk duyduğumda öyle dedim şu aralar bu söylenti konuşuluyor. Fatih Terim'in gönderilmesi değil de daha üst bir pozisyona atanması Mourinho'nun TD olması gibi bir projeden bahsediyorlar.

O zaman yeni bi konu.. Mourinho mu Terim mi.. Konu Galatasaraysa Terim diyorum.. En azından 3 4 sene daha

Ben de ilk duyduğumda öyle dedim şu aralar bu söylenti konuşuluyor. Fatih Terim'in gönderilmesi değil de daha üst bir pozisyona atanması Mourinho'nun TD olması gibi bir projeden bahsediyorlar.

ne mourinho ne de fatih terim üstünde kimseyi çalıştırmaz. adam 2 oyuncuya tavsiye verdi diye bizim medya hemen adamı getirdi türkiyeye :)

antuyu okurken aşağıdaki mesaja rastladım acaip hoşuma gitti:))

bu gidişle gerçekten herkes biliyor olucak gs yi.haftasonu hollandadaydım üstümde fener atkısıyla dolaşıyorum.türk olduğumu öğrenen adamın biri direk gs mı dedi şok oldum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt