Faruk Temirci
Cezalı
Cevap: Transfer Nöbeti
olm bu fifa 13 halen update yapmadi

olm bu fifa 13 halen update yapmadi
ne cabuk geldin ne cabuk antremana ciktin :ayatollah: ozledim seni ya
![]()
olm bu fifa 13 halen update yapmadi![]()
kulübün mali durumu zaten ortada, ünal aysal geldikten sonra takım bariz bi' şekilde kâr elde etmeye başladı.Maaşlar konusundaki tavırları zaten ortada.Sponsorlardan da güzel ücretler talep ederlerse, en büyük korkum beşiktaş gibi olmak ama sanırım düşük bi' ihtimal öyle değil mi ?
olm bu fifa 13 halen update yapmadi![]()
kulübün mali durumu zaten ortada, ünal aysal geldikten sonra takım bariz bi' şekilde kâr elde etmeye başladı.Maaşlar konusundaki tavırları zaten ortada.Sponsorlardan da güzel ücretler talep ederlerse, en büyük korkum beşiktaş gibi olmak ama sanırım düşük bi' ihtimal öyle değil mi ?
ne cabuk geldin ne cabuk antremana ciktin :ayatollah: ozledim seni ya
![]()
Rüya takım için ARDA TURAN ve iyi bir defansa ihtiyaç var gibi![]()
Arkadaşlar Song un kiralanması yönünde bir haber mi var yoksa kendi aramızda geçen bir sohbetmi?

stoper transferi yapılmazsa ujfalusi kalmalı , hakan balta mı oynayacak stoperde olası bir sakatlıkta :confused: veya gökhan zan
Gökhan Zan krallar gibi oynar. Eziklerin tüm yerli stoperlerinden iyidir hala kücümsemeyin oyuncularınızı
amrabatı eleştiriyoruz ama eksikliğini hissetmedik desek yalan olur
Ruya takimi duydum buyrun kurdum
![]()
G.İnler + Serdar Taşçı + Frei
Bize lazım olan adamlar belli, bu devre arasında alamasak bile bütün bi ikinci yarı uğraş bu adamları getirmek için erkenden at imzayı sezon sonunda lig bittiği an ilk kampına katılsın adamlar. İnanılmaz bi iş yapmış oluruz.
amrabatı eleştiriyoruz ama eksikliğini hissetmedik desek yalan olur