GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 14

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
554,1K
Sayfa
14/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Transfer Nöbeti

ne cabuk geldin ne cabuk antremana ciktin :ayatollah: ozledim seni ya

B_dd43992bc3ce711dab25f0342d586b80.jpg

Normal Sneijder gibi bir oyuncu ile oynamayı kim istemez hém aynı dili konuşuyorlar.

Cevap: Transfer Nöbeti

kulübün mali durumu zaten ortada, ünal aysal geldikten sonra takım bariz bi' şekilde kâr elde etmeye başladı.Maaşlar konusundaki tavırları zaten ortada.Sponsorlardan da güzel ücretler talep ederlerse, en büyük korkum beşiktaş gibi olmak ama sanırım düşük bi' ihtimal öyle değil mi ?

ne beşiktaşı allahın seversen. demirörenin cebinden para savurarak tabi ekonomik krize girerler. biz kurumsal bi kulübüz gelirimiz giderimiz hesaplanarak bu hamleler yapılıyor. ayrıca okadar büyük paralar falan da harcamadık 2 oyuncu da piyasa fiyatlarının altına geldi. son olarak transfer kar-zarar tablosunda fener ve beşiktaşa göre önde olduğumuz geçen gün transfermarkt sitesinin verileriyle ortaya kondu.

kulübün mali durumu zaten ortada, ünal aysal geldikten sonra takım bariz bi' şekilde kâr elde etmeye başladı.Maaşlar konusundaki tavırları zaten ortada.Sponsorlardan da güzel ücretler talep ederlerse, en büyük korkum beşiktaş gibi olmak ama sanırım düşük bi' ihtimal öyle değil mi ?

Türkiyenin en iyi stadına sahibiz loca sayımız bile fenerbahçenin 4 katı stadımız para basıyor benim korkum yok

drogba feneri reddetti haberleri doğru mu arkadaşlar? hep diyorlar ya fener forumlarında işte adam tatile geldi, yatmaya geldi, para için geldi diye. halbuki kendilerine gelen adamlar para için geliyor. fenere gelecek bir adamın kendini gösterecek bir alanı yok çünkü, şampiyonlar liginde yoklar bir kere. ama Galatasaray için aynı şeyleri söyleyemeyiz. bize gelen adam için para mutlaka önemlidir ama kesinlikle yatmaya gelmez. çünkü kendilerini göstermek isteyecekleri bir şampiyonlar ligi var. Galatasaray gruplardan çıkamasaydı istediğimiz kadar para verelim Sneijder ve Drogba şu an bizde olmazdı. fener bir kendine baksın önce. belhanda dedikleri bebeyi bile buraya getirebilmek için kendi kulübünden kazandığı paranın kaç katını teklif ediyorlar, yoksa o bile gelmeyecek düşünün. adam fenerin kara kaşına kara gözüne gelmiyor buraya o yaşta. ama biz Sneijder ve Drogba için eski kulüplerinden daha az para verdik ona rağmen geldiler. kısacası fenerlilerin şu hallerine gülüyorum. kafayı bizim transferlerle bozmuşlar. bunun için konular açıp sayfalarca bizi konuşuyorlar, çoğu kıskançlık içerikli konuşmalar. iyi ki onlar kadar düşmedik, iyi ki Galatasaraylıyız.

geçen seneki hırs, azim, istek ve mücadeleyi de transfer ettik mi tamamdır bu iş, yarı final bizi bekler :yenieek:

Gökhan Zan krallar gibi oynar. Eziklerin tüm yerli stoperlerinden iyidir hala kücümsemeyin oyuncularınızı

Yalnız ben Gökhan Zan'ın yeterli olduğunu düşünmüyorum mutlaka çok sağlam yabancı bir stoper gerekli bize çünkü Serdar Taşçı şu an gelmez gibi..

Kolo Toure gelse çok kral olurdu ama aslında ondan bile daha iyisine ihtiyacımız var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt