Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Abi, şu sakatlanma konusuna kadar okudum ve orada bıraktım deme sebebim; o sakatlık konusuna gelene kadar doğruydu fakat bildiğim kadarıyla Drogba sakatlandığında normalden çok hızlı bir sürede iyileşen biri, ondan öyle dedim:) Biliyorum senin yazmadığını, sen yazsan anlardım yazış stilinden, astrologu aradım yazardın. :b5::)

:)

Final hicde uzak degil

Schalkeyi eleyip

Celtic-Juventus

S.Donetsk-B. Dortmund

Valencia-PSG

Porto-Malaga

Su 4nden porto psg felan gelse onuda elesek sonra juve dortmund felan en kotu bayern munich desek al sana final

dua muayla hallederiz Allahin izniyle hergun kafamda clyi aliyorum arkadas o kupa birgun gelecek !:ayatollah:

sen gerceklereden kacarak kendini avutuyorsun....nerede

BARCELONA

REAL MADRİD

MANCHESTER UNİTED ....UEFA da oynuyorlar sanmada :)

Fener sneijder ve drogba transferlerini gölgede bırakacak transferi yapmış beyler. Dünyaca ünlü emre belezoğlunu 32 yaşında türkiyeye getirmek büyük başarı. Resmen psikolojik üstünlük onlara geçti :sad007:

Transfer Nöbeti

Fener sneijder ve drogba transferlerini gölgede bırakacak transferi yapmış beyler. Dünyaca ünlü emre belezoğlunu 32 yaşında türkiyeye getirmek büyük başarı. Resmen psikolojik üstünlük onlara geçti :sad007:

Emre'nin fenerde ilk maçtan sonra açıklaması: "maçlarda öküz gibi böğürmeyi, davar gibi dalmayı, hakeme sille tokat girmeyi özlemişim. Oh beaaa"

3 ü 5 i bilmem arkadas aziz bu sürüyü güdmesini iyi biliyor nezaman çatlak sesler cıksa inanılmayacak işler yapıyor daha dün istifa diyorlardı simdi büyük baskan oldu :D

sen gerceklereden kacarak kendini avutuyorsun....nerede

BARCELONA

REAL MADRİD

MANCHESTER UNİTED ....UEFA da oynuyorlar sanmada :)

real mancesterdan biri kafadan gidicel

barca real gelmedigi muddetce final oynariz vallahide billahide oynariz Allahin izniyle

raaaaaadol.

real mancesterdan biri kafadan gidicel

barca real gelmedigi muddetce final oynariz vallahide billahide oynariz Allahin izniyle

raaaaaadol.

542396_4403168325726_1554434567_n.jpg

Emre Belözoğlu bana göre en iyi Türk oyunculardan ama adamı yolladılar Meirelles+Topal+Salih'e 17 milyon bonservis verdiler. CL'den elendiler, geri aldılar.

Şu an ellerinde Meirelles,Emre,Topal,Baroni,Salih,Selçuk,Topuz olmak üzere 7 tane ön libero var. Aykut hepsini dizebilir artık sahaya:)

Not win but with the help of luck and god we can make it to the finals its not far away

Just keep calm and see

179208_10150132805576155_166823_n.jpg

Sezon başı bu üçlüyüde transfer edersek bizi artık kimse tutamaz.

Emre Belözoğlu bana göre en iyi Türk oyunculardan ama adamı yolladılar Meirelles+Topal+Salih'e 17 milyon bonservis verdiler. CL'den elendiler, geri aldılar.

Şu an ellerinde Meirelles,Emre,Topal,Baroni,Salih,Selçuk,Topuz olmak üzere 7 tane ön libero var. Aykut hepsini dizebilir artık sahaya:)

bizim maça hazırlık yapıyor şimdiden

korkudan daha ön libero varsa alın demiş

:asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd::asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt