Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Emre Belözoğlu bana göre en iyi Türk oyunculardan ama adamı yolladılar Meirelles+Topal+Salih'e 17 milyon bonservis verdiler. CL'den elendiler, geri aldılar.

Şu an ellerinde Meirelles,Emre,Topal,Baroni,Salih,Selçuk,Topuz olmak üzere 7 tane ön libero var. Aykut hepsini dizebilir artık sahaya:)

Birisini bize versinler bizde Melo dışında ön libero yok :asd:

Şaka maka 2 gün kaldı transfer sezonunun bitmesine.Stoper almalı mıyız sizce?Yoksa alacaklarımız Cris gibi mi olur?

33. hafta fener kadrosu:

Volkan-Gg-Bekir-Yobo-Hak-Emre-Baroni-Topal-Selçuk-Salih-Meirelles:lol::lol::lol:

Belli olmaz, evlilik, memleket özlemi falan ağır basabilir... 18 civarına geri alabiliriz.

Muslera

Eboue Semih Taşçı Coentrao

Selçuk Song Arda

Sneijder

Burak Drogbaaaa

Hamit;zaman ardayı almadan ziyade Amrabatı parlatıp pazarlama zamanı .8.5 verdik öncelikle 15 e bir satalım.

Beyler CL finali hayal değil ama şu an oynadığımız futbolla hayal. Beşiktaş'ın bile zavallı presinde defanstan topla çıkamazken, her topu Muslera'ya atıp degajla ileri abanırken CL finalini konuşmanın anlamı yok .

BJK maçında bir pozisyonda amaçsızca ileri abanmadık, rakibi 5e 3 yakaladık, solda Hakan Balta'ya bakıyorum yürüyor. Adamlar topyekün üzerimize geliyorlar, arkada kimse yok ama biz atağa çıkmaya bile korkuyoruz. O gün sahada bizim yerimize Liverpool gibi orta karar bir EPL takımı olsa BJK tarihine bir 8-0 daha yazılırdı.

Kimse yanlış anlamasın bu takımın yapabilecekleri şu an yaptıklarının kat be kat üzerinde ama önce onları yapar hale gelelim sonra CL finalini hep beraber konuşuruz.

Emre Belözoğlu bana göre en iyi Türk oyunculardan ama adamı yolladılar Meirelles+Topal+Salih'e 17 milyon bonservis verdiler. CL'den elendiler, geri aldılar.

Şu an ellerinde Meirelles,Emre,Topal,Baroni,Salih,Selçuk,Topuz olmak üzere 7 tane ön libero var. Aykut hepsini dizebilir artık sahaya:)

hiç güleceğim yoktu bize karsı 11 ön libero ile oynar artık :D

Bu transferden sonra acaba fb dünya üzerindeki bütün ön liberoları alarak önümüzü kesmeye mi çalışıyor diye ciddi ciddi düşünmeye başladım.

Bu transferden sonra acaba fb dünya üzerindeki bütün ön liberoları alarak önümüzü kesmeye mi çalışıyor diye ciddi ciddi düşünmeye başladım.

Aynı şeyi bende düşünmedim değil.emre,topal,meireres,selçuk,cristian,sezer aynı yolun yolcusu üç aşağı beş yukarı.

Arkadaşlar ;sabah sabah birşeyi çok merak ettim.özellikle ptt ligini takip eden arkadaşlar.

zevkle izlediğiniz topçu/topçular varmı ptt 1.ligde.mevkii farketmez isimleri bizlerle paylaşında bizde takip edelim.

süper ligte ağzımızı açtığımız an 10m bonservis istiyorlar.bence artık huzur ptt de:)))

sen gerceklereden kacarak kendini avutuyorsun....nerede

BARCELONA

REAL MADRİD

MANCHESTER UNİTED ....UEFA da oynuyorlar sanmada :)

Hocam, sen geçenlerde bu kupa anılır bu takımlar bize rakip olamaz sadece Barca zorlar diyordun. Bizde senin şuan bahsettiğin durumu anlatıyorduk ne oldu da fikrin değişti?

179208_10150132805576155_166823_n.jpg

Sezon başı bu üçlüyüde transfer edersek bizi artık kimse tutamaz.

Bi adamın avatarının masumluğuna bak, bir de paylaştığı resme:)

Arkadaşlar ;sabah sabah birşeyi çok merak ettim.özellikle ptt ligini takip eden arkadaşlar.

zevkle izlediğiniz topçu/topçular varmı ptt 1.ligde.mevkii farketmez isimleri bizlerle paylaşında bizde takip edelim.

süper ligte ağzımızı açtığımız an 10m bonservis istiyorlar.bence artık huzur ptt de:)))

söylediğine aynen katılıyorum. eminim türk futbolunda keşfedilmeyi bekleyen (semih) gibi nice cevherler vardır. bence bunları keşfetmek çok zor olmasa gerek onu geçtim a2 takımına bile yıldız oyuncu kazandıramamak çok üzücü. bu geceden beri düşünüyorum neden son zamanlarda alt yapıda kıpırdama yok fatih terim yetersiz diye yakınıyor. oyuncunun teknik olanını almak gerekmez mi ? hatta avrupada ben oyuncunun tekniğine bakarım çünki bu doğuştan gelir sonra ki özellikler sonradan kazandırılır mantığı varken bizimkiler kasap oyuncu arıyor aklım mantığım almıyor. bir takmışlar kafaya fiziki özellik diye abi teknik olsun fizik gelişir herkes emre çolak gibi tıfıl kalmaz sonra avrupaya gidince neden 5 yiyip dönüyorlar dönüp bir geriye baksınlar nerede yanlış yapıyorum diye fazla düşünmezler anlarlar. alt yapı ve strateji hatası.

Bence Belözü biz alalım. Tekrar GS forması giydirip formayı öptürelim. Duygusal açıdan bünye kabul etmiyor ama rasyonel açıdan Gökhan İnler'i alamıyorsan alabileceğin en iyi yerli oyuncudur kendisi maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt