Ufuk Erten
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 10.050
- 189
- 1.388
Cevap: Transfer Nöbeti
what he said !
we got iman powa
what he said !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
we got iman powa
Emre Belözoğlu bana göre en iyi Türk oyunculardan ama adamı yolladılar Meirelles+Topal+Salih'e 17 milyon bonservis verdiler. CL'den elendiler, geri aldılar.
Şu an ellerinde Meirelles,Emre,Topal,Baroni,Salih,Selçuk,Topuz olmak üzere 7 tane ön libero var. Aykut hepsini dizebilir artık sahaya![]()

33. hafta fener kadrosu:
Volkan-Gg-Bekir-Yobo-Hak-Emre-Baroni-Topal-Selçuk-Salih-Meirelles:lol::lol::lol:
Belli olmaz, evlilik, memleket özlemi falan ağır basabilir... 18 civarına geri alabiliriz.
Muslera
Eboue Semih Taşçı Coentrao
Selçuk Song Arda
Sneijder
Burak Drogbaaaa
Emre Belözoğlu bana göre en iyi Türk oyunculardan ama adamı yolladılar Meirelles+Topal+Salih'e 17 milyon bonservis verdiler. CL'den elendiler, geri aldılar.
Şu an ellerinde Meirelles,Emre,Topal,Baroni,Salih,Selçuk,Topuz olmak üzere 7 tane ön libero var. Aykut hepsini dizebilir artık sahaya![]()
Galatasaray taraftarı biz Drogba ve Sneijder'e sahibiz, ŞL'i kazanacağız diyor. Altta gördüğün 2'liler de bu çok komik diyor.
hiç güleceğim yoktu bize karsı 11 ön libero ile oynar artık![]()
33. hafta fener kadrosu:
Volkan-Gg-Bekir-Yobo-Hak-Emre-Baroni-Topal-Selçuk-Salih-Meirelles:lol::lol::lol:
Bu transferden sonra acaba fb dünya üzerindeki bütün ön liberoları alarak önümüzü kesmeye mi çalışıyor diye ciddi ciddi düşünmeye başladım.
sevimli
sen gerceklereden kacarak kendini avutuyorsun....nerede
BARCELONA
REAL MADRİD
MANCHESTER UNİTED ....UEFA da oynuyorlar sanmada![]()
![]()
Sezon başı bu üçlüyüde transfer edersek bizi artık kimse tutamaz.
Arkadaşlar ;sabah sabah birşeyi çok merak ettim.özellikle ptt ligini takip eden arkadaşlar.
zevkle izlediğiniz topçu/topçular varmı ptt 1.ligde.mevkii farketmez isimleri bizlerle paylaşında bizde takip edelim.
süper ligte ağzımızı açtığımız an 10m bonservis istiyorlar.bence artık huzur ptt de))