Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ali Ferahbot'u kanala çıkarmasınlar artık ya. Ya da kamera arkasında bir görev versinler(koordinatör, idarecilik vs vs vs). Adam başlı başına fail.

Medya onun ismi adam reyting uğruna tabi birşeyler yapacak ve ben bizim aksimize birşey yaptığını görmedim , 55.000 kişi sahaya atlamıyoruz şampiyonuz diye Drogba sneijderin pası gol filan diyip heyecanlandırmaya çalışıyor aklı sıra.

Sana hiç yakıştıramadım . :o

buyuk ıhtımal belhandayı da alırlar

Sanmıyorum hocam. Fenerde maddi durum hiç iç açıcı değil maddi olarak takıma uygun isimler aranıyor galiba. belhandayı taksitli almak istediler ama o da olmadı.

belhanda gelcekmi fenere ya hic izlemedim ama cok iyi diyolar

GSTV iyice sivadi aga..

bunlar nasil calisiyor anlamiyorum..

Adam Burasyi konusuyor nasil olacak Galatasaraya karsi bilmiyorum diyor 4 senedir TD'u Bursada diyor.. evet diyor 5. sampiyonlugunu yasatti vs.. Trabzonla karistiyor.. + Trabzon sampiyon olmadi.. herneyse.. cok kalitesiz aslinda bazi calisan arkadaslar..

Ben izlemiyorum ama Bursa'yı Türkiye'de şampiyon olan 5.takım yaptı anlamında söylemiş olabilir.

hahaha hulk,emenike,robinho derken adamlar weboyu borsaya bildirdi:D

emre eurooğlu kuşlar için tam saatli bomba olucak..madam emre aykuta küfür edip dövmeye kalktı tam karışıcaklar seviyorum ben aykutu öle küçükemrah tiplemesi gibi bakışları var

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Fenerbahçe , dünyanın sayılı forvetlerinden Webodsaaqhasjdasj 'yu borsaya bildirdi . :D

Fenerbahçe'nin forvet hattı için anlaşma sağladığı Webo'nun sarı-lacivertli takıma gelme ihtimalini iyice kuvvetlendiren bir gelişme yaşandı. İBB, Webo'nun alternatifini bulunca golcü oyuncuyu Fenerbahçe'ye vermeyi kabul etti.Webo'nun yerine Trabzonspor'dan Vittek istendi. Trabzonspor; umduğunu alamadığı Vittek'i İBB'ye verecek. (DHA)

webo iyi oyuncu bence ama şimdi bu giden bienvenue de iyiydi sonra ne hale geldi.fenere gidene birşeyler oluyor.

Belhanda yatmis galiba :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt