Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba olsun Sneijder olsun hep Totem yapıyordu. Gelmezzz diye.

Ftw ‏@FtwGS

Kandirmayin Galatasaraylilari YETHERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Ftw ‏@FtwGS

GELMEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Ftw ‏@FtwGS

Ciddiyim hadi hayirli umarim muspet gelismeler saglanir...

off fenerden çok korkuyorum webo emre cok iyi transferler :sad007::sad007:

Transfer Nöbeti

Webo kapa dustu bunlar iyi haberler

AslOlanGalatasaray'dir

o değilde kanallar bile iplemedi transferler. kırmızı bantı verip hemen geri çektiler.:asd:

simdi drogbayi begenmeyip istemeyenler burda weboyu oveceklerdir hazirlikli olun

Ben Drogba'yı beğenirim, geçen sene 34 yaşında en iyilerden biriydi. Hala da bizim ligi öttürür. Avrupa'da da çok iş yapar. Takıma güven verir, motive eder. Tecrübesiyle çok şey kazandırır. Kafa topları çok iyidir. Şutları zımba gibidir, omuz omuza mücadeleye girdiği oyuncunun kazanma şansı yoktur.

Ama Webo bizim lige göre iyi oyuncu.

Drogba ile Webo'yu karşılaştırmadım, Drogba dünyanın en iyilerinden, Webo ise bu ligin.

biri azizeyi durdursun bombaları patlatıyor pisikolojik üstünlük onlarda :D hahahahah

aziz yildirim boyle cacik yapmayi nerden ogrendi :)

Kuyt dan açıklama bekliyorum webo > drogba diye

Drogba olsun Sneijder olsun hep Totem yapıyordu. Gelmezzz diye.

Ftw ‏@FtwGS

Kandirmayin Galatasaraylilari YETHERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Ftw ‏@FtwGS

GELMEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Ftw ‏@FtwGS

Ciddiyim hadi hayirli umarim muspet gelismeler saglanir...

kimin icin yazmis bunu ?

Aziz Y : "biz 3 transfev yaptık , GS 2 tane yaptı.. Psikolojik üstünlük bizde , transfev şampiyonu biziz"

SON DAKİKA: Fenerbahçe, Webo için İBB'ye 3 milyon euro bonservis ödeyecek. Oyuncuyla 2.5 yıllık sözleşme imzalanacak.

Ben Drogba'yı beğenirim, geçen sene 34 yaşında en iyilerden biriydi. Hala da bizim ligi öttürür. Avrupa'da da çok iş yapar. Takıma güven verir, motive eder. Tecrübesiyle çok şey kazandırır. Kafa topları çok iyidir. Şutları zımba gibidir, omuz omuza mücadeleye girdiği oyuncunun kazanma şansı yoktur.

Ama Webo bizim lige göre iyi oyuncu.

Drogba ile Webo'yu karşılaştırmadım, Drogba dünyanın en iyilerinden, Webo ise bu ligin.
yani kisaca eziklerle aramizdaki vizyon farkinin nekadar buyuk oldugunun gostergesidir bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt