Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bursa macını mutlak suratle almalıyız.Bursa macı besıktas dan daha onemlı bır mac her daım fenevın altına yatan bursa gene bıze dıs sokturmeye calısıcak.Bursa macını alırsak sampıyonuz.

Topu ceza sahasi yakinlarinda Sneijder ile bulusturmak yeterli olacaktir :)

P.s. Fil Disi elense de Drogba'miza kavussak :D

arkadas bu ligde 4-4-1-1 oyna drogba arkasi sneijder her mac 1 gol yesen bile her maci kazanirsin bukadar basit,yakin mesaleyi sampiyonluk kutlamalari baslasin

anlaşılan fener geçen yılki kadıköy hezimetinin büyük yıldızlarını tekrar toplama kararı almış. :D

belhanda yı alıp kaparlar transferi

fenerin hali gerçekten çok kötü ya, herifler transfer yapıp herşeyin düzeleceğini sanıyorlar, bu hafta sivas maçı şikeyle bağlı, hadi o maçı geçtim ondan sonraki hafta yine yıkar yakarlar ortalığı, aykut-aziz istifa diye. adamların yaptığı mantıklı hiçbir hamle yok, vizyon yok,sadece altta kalmama psikolojisiyle sağa sola saldırma var. böyle bir rakibim olduğu için cidden utanmaya başladım, hele bide bu azizin zırvalıklarına inanan beyin yapısı şu rambo dedikleri taraftar kadar olan yüzbinlerce angut kafalı adam. neresinden tutsan elinde kalır. yazık, ondan sonra ülkede futbol kalitesi neden artmıyor diye didinip tartışıyoruz.

[TABLE="width: 95%, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: prilep:cLink:2669388

webo şu anki durumuyla bize daha çok fayda sağlar diyebiliriz‚ daha iyi performans gösterir diyebiliriz ama daha büyük futbolcu dememiz imkansız.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

İsimleri unut Kariyerleri Sil Webo ve Drogbayı tarafsız gözle izle Webo daha büyük futbolcu anlarsın hocam...

Hayatımda bu kadar mal bir taraftar görmedim :D

webo klasik bi küçük takım topçusu. guiza, zafer biryol gibi :)

Su takim bi otursun, beraber oynamaya baslasin, degil Fener, Süper Lig karmasi bizimle basa cikamaz.

Nijerya bi iyilik yapsa da postalasa sunlari evlerine :)

Fenerbahce'nin hamleleri caresizligin ispatidir. Kimi alacaklarini sasirdilar :)

Biz kendi takimimiza güvenelim, destekleyelim, inanalim, gerisi zaten gelir

Lan adamlara aciyorum. 2 aydir Belhanda transferi ile ugrasiyorlar. Biz 2 hafta da önce Sneijder, sonra Drogba bombasini patlattik. :sad007:

webo şu anki durumuyla bize daha çok fayda sağlar diyebiliriz‚ daha iyi performans gösterir diyebiliriz ama daha büyük futbolcu dememiz imkansız.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

İsimleri unut Kariyerleri Sil Webo ve Drogbayı tarafsız gözle izle Webo daha büyük futbolcu anlarsın hocam...

Güle güle biktim artik sinirleniyorum gercekten :lol:

Kafayi yemis bunlar ya.

Tam Antu anasini satim

İsimleri sil, geçmişi unut, tarafsız bakalım ben hepsinin babasıyım ozaman :( ama utanıyorum böyle evlatlarım var diye

[/TR]

[/TABLE]

Bu beledıye tam bı mal.Tek gol atabılme umutları olan adamı satıyorlar.Zaten bır gun kalmıs transfere kımı alcan daha.

154 konuk arasındaki kuş arkadaşlarımıza gelsin

[video=youtube;O2stbndGILs]https://www.youtube.com/watch?v=O2stbndGILs[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt