Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

geçen telegolde ziya belhanda için belmondo geldi mi dedi:))

Uzun ama okuyun lütfen. Analiz bana aittir;

Şimdi herkes tutturmuş Galatasaray’ın stopere ihtiyacı var,sol beke ihtiyacı var ,forvete ihtiyacı yok yani Drogba gereksiz,Sneijder2e ihtiyacı yok Selçuk var bla bla bla.

Kesinlikle bu yaklaşımlara karşı çıkıyorum. Evet stopere ve sol beke ihtiyacımız var ama iyi bir santrafor yada oyun kurucudan az değil. Neden mi? Buyurun size istatistikler (2012-2013 sezonu)

Spor **************************** Süper liginde herkesin malumu olduğu üzere haftalardır lideriz. Ancak; ligde en çok gol atan takım Bjk(41 gol), GS (37 gol), arkadan sırası ile Eskişehir(34 gol), Gençlerbirliği (31 gol),Antalya(31gol) ve Fb (29gol) geliyor.

En az gol yiyenler sıralamasında ise gol sayısına göre 3.takımız şöyle ki; Kasımpaşa(21 gol-5.sırada), Ts (21 gol-11.sırada) Ordu (21 gol-14.sırada) Fb (22 gol-3.sırada) ve GS (23 gol-Lider)

En az gol yiyenlerin lig sıralamasındaki yerlerine dikkatinizi çekerim demek ki az gol yemek şampiyon olmaya yetmiyor belikli kısır bir durum söz konusu futbol yok (Fb ve Kasımpaşa yı ayrı tutuyorum)

Gelelim Şampiyonlar Ligine; Galatasaray imiz 32 takımdan en az gol yiyen 9. Takım diyebiliriz.

Şöyle ki : Psg (3 gol) ,Porto ve Juve(4 er gol), Malaga,Dortmund,Valencia,Barcelona ve Benfica (elendi) (5 er gol) ; GS,Schalke,Manchester Un. ve (Milan 6 şar gol)

Atılan gollerde ise 32 takımdan 18 takım bizi geçmiş sonraki sırayı 5 takımla paylaşıyoruz(7 şer gol) ve Milan dışında bizim kadar az gol atıp ta 2.tura çıkan takım da yok.

Geçen yıl ki defansımızdan Ujfalousi dışında eksiğimiz olmadığı gibi geçen yıl olmayan Dany var ve Sabri geçen yıldan bence çok daha iyi. Geçen yıl sol bekimizde Ramos yoktu arkadaşlar yine Hakan Balta vardı ve Riera oynamıyordu. Tamam çok daha iyi olabilirdi bu bölge ama karalar bağlamaya gerek yok herkes ümidini kesmiş te olsa ben Ujfa da ümitliyim gelecek ve iyi bir yedek olacak. Melo’da sene sonuna kadar defansta görev yapabilir ihtiyaç anında.

Ama geçen senden daha fazla gol yeme sebebimiz Necati gibi sırtını dönen bir forvetimiz olmaması, Elmander’in geçen yıla göre aslında çok kötü olması, Melonun çok kötü olması dolayısı ile Selçuk’un yaratıcılık özelliklerini kullanamaması. Ama şimdi 20 Necati gücünde Drogba ve kabul edelim Selçuk’tan daha yetenekli Sneijder takımda ve Selçuk Melo’dan çok daha yararlı bir orta saha oyuncusu olarak devam edecektir.

Pardon ama Hasan Ali Kaldırım ,Hakan Balta yada Riera’dan çok farklı bir oyuncu mu ? Geçiniz, yedeği kim Caner demek ki sadece bizim sol beke ihtiyacımız yok, stopere gelince fb de serdar, egemen, bekir veya yobo; Semih,Dany,Gökhan Zan veya Ujfa’dan daha mı iyiler ? sadece adetsel üstünlük var ; sağ bekte Eboue ile GG arasında çok mu fark var, var Eboue daha iyi GG eski GG değil kendileri de kabul ediyor,pardon ama dalga geçilen (ben bile bu yanlışı yaptım) Sabri 2 tane Orhan Şam eder.doğal olarak en büyükrakibimizi örnek gösterdim diğerlerine gerek bile duymadım.

Özetle ezberlenmiş yorumları geçelim bizim hem Drogba’ya hem de Sneijder’e hayvanlar gibi ihtiyacımız vardı tek eksiğimiz kaliteli bir yerli stoper o kadar.Bitti

vay sizin kafanızı yiyim mantığa gel :D

mercimekçorbası - 30.01.2013 16:30[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 95%, align: center"]

[TR="bgcolor: #feffe6"]

[TD]Mesajı Gönderen: hcttp_emre:cLink:2669467

34 yaşında Drogba[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Afrikalılar genellikle nüfusa geç yazdırılıyor ben iyi ihtimal 36 dedim temiz 40 var[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

İsimleri unut kariyerleri sil tarafsız gözle izle

Fb > Galatasaray :D

kariyeri silince haklılar ama silinmiyor ki :(

[TR]

[TD]
bos.gif

34 yaşında Drogba[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Afrikalılar genellikle nüfusa geç yazdırılıyor ben iyi ihtimal 36 dedim temiz 40 var[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Butün Emenike'ler size girsin hemi :lol:

Bugün akşam Fildişinin maçını hangi kanal veriyor ?

Acun biraz para vermiştir Aziz'e..

Yarışmalardan iyi para kazandı Survivor, Acun Firarda..

Webo'nun parası çıktı işte :D

Fenerbahçe başkanı olmak kadar kolay bi şey yok bi topluluk düşünün Webo > Drogba diyor :ayatollah:

Yok Haziran - Temmuz aylarına doğru açıklanacak sanırım 1 seneyi buluyormuş çünkü..

O zaman için hatırlıyorum ilk muhabbeti olduğunda, böyle önemli bi olay, normali şöyle ama yargıtay 3-4 ayda açıklar falan muhabbeti ediyordu..

Bu işi iyice zamana yaydılar artık, olacak yine bişeyler kapalı kapılar ardında..

Maalesef hiç güvenim yok bu sisteme..

drogbayı sadece ıbra ıle karsılastırısın

[TR]

[TD]
bos.gif

34 yaşında Drogba[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ozaman webo 36 yobo 39 mu oluyor?

Ya saka maka bi yana bunlar simdi gercekten Drogba-Webo muhabbeti'mi yapiyor ?? :trollface:

Beyler webo ve emre transferlerini uefa fifa falan manşet yapmamış mı daha?:( neyse aksama düşer :SS:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt