GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 24

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
553,6K
Sayfa
24/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Son fas maçında bişeyini göremedim Belhanda'nın. Ancak anladığım kadarıyla orta sahadan hücuma dripling yaparak, duvar paslarıya çıkabiliyor. Adam geçebiliyor. İyi özellikler, ancak durudrulamaz değil. Bir Alex de değil :D

Belhanda yerine FAs'daki diğer ortasaha oyuncusunu isterdim açıkçası ben olsam... Adını hatırlayamadım.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Kac defa izledin hocam :) Gecen sene parlayan biri. Ne oldugu belli degil. Fenevin elinde patlayacak o adam.

Geçen seneden beri takip ediyorum mbiwa karim ait fana Belhanda üclüsünü özellikle ama öle deli gibi degil tabiki cok yetenekli bi kac posizyonda oynayabiliyor tek posizyon oyuncusu degil vs vs fenere gelirse kendisini köreltebilir ama fenere ragmen bi yerlere gelicektir o potansiyel var

twente-bursa maçında bir oyuncu vardı 10 numara forma giyen hollandadaki maçta adam döktürmüştü super bi adamdı birde defanstaki doglusmıdır nedir acayip bir adam

537240_491547690904001_497252047_n.jpg

montpelie çok hızlı oynuyor belhanda ii oyuncu ama feneri sistemine uymaz

ya Belhandanın oynayabilmesi için selçuk, sneijder tarzı oyuncular olması lazım takımda ver kaça girebileceği yada dribbling yapabileceği paslar alacak bunlar mehmet topalla selçuk şahinle baroniyle merailesle olcak iş degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt