GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 25

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
553,6K
Sayfa
25/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Serdar Aziz veya Alper Potuk'dan birisi alınabilir diye düşünüyorum. Yabancı transferini kapatmışlardır sanırım

Özellikle Ertğrul Sağlam'ın gidişinden sonra bir girişim daha yapılabilir.

Stoper icin Semih Kayanin yanina kesinlikle Serdar Aziz veya Tasci alinmali. Ozaman Kontenjan sorunu cözülür.

evet umut yerine giren engine de aynı şeyi yaptı bir tek sneijdere değil. elini bile sıkmadı enginin. ne kadar kuruntulusunuz arkadaş her şeyde bir anlam arıyorsunuz

Hadi ordan. Git maç öncesi görüntüleri izle. Maçın hikayesini bul. Gereken cevabı orada görürsün. Şizofren gibi uyduruyorsunuz.

Neresi yanlış ? Umut neyin tribinde böyle bişey yapıyo ? Zamanında da Arda efendi yapmıştı bunları.

niye sen hiç mi trip atmıyorsun moralin bozuk olduğunda veya canın sıkıldığı bir anda? dramatize etmenin anlamı yok. Sneijder de dünkü cocuk değil sebebinin onunla alakalı olmadığını anlamasın.

Zamanında Arda da yapmış. siz gidin Arda' yı yuhalayın sonra Sabri' ye üçlü çektirin

Dusan tadic twentede oynayan bu adamı tanıyan varmı sırpmış twente geçensen 7.7 milyon euroya transfer etmiş benim çok dikkatimi çekmişti bursa maçlarında

Hadi ordan. Git maç öncesi görüntüleri izle. Maçın hikayesini bul. Gereken cevabı orada görürsün. Şizofren gibi uyduruyorsunuz.

ben seni destekleyen bir şey yazmıştım senin cevap verdiğin arkadaşa yönelik. yanlış anladın galiba. olayı doğrudan sneijdere yapılmış bir hareket olarak algılıyorlar, halbuki yerine giren engine de yapmıştı sneijderle ilgisi yok demek istedim.

Arkadaslar paylasildimi bilmiyorum ama f5 ler drogbayi gölgede birakacak golcüyü transfer edecekmis.********************* nin haberi.webo :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt