GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Talha Küllü

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 27

Talha Küllü ·

Cevap
9K
Okunma
553,6K
Sayfa
27/452
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

fft99_mf1089363.Jpeg
aykut-er%C3%A7etin_55760.jpg
marca-gazetesi-leo-franco-nun-yeni-takimini-yazdi-725055.Jpeg

Al bunlar yakışır senin gibi taraftara

Ya şu Zapata'nın karpuzlu resmi koymayın ya,her gördüğümde kahkaha atıyorum :D

Cevap: Transfer Nöbeti

Bu alex song haberi sadece ekşide yazan birinin söylediğine mi dayanıyor yoksa başka bir kaynak da var mı? song un esas mevkisi ön libero ama stoper de oynayabiliyor. gelirse bence ön liberoda oynar stoperde sakatlık vs. olmadıktan sonra

Amrabat silinmez zaten şu andan sonra

tek forvet oynamaya başlayacaksak amrabat en büyük silahımız olacaktır zaten alışkın oldugu sistem yardımcı forvet pozisyonu 4-4-2 de oynayamıyor onunda işine gelecektir yeni sistem

o zaman ya Riera ya da Melo yu çıkaracak kadrodan.

Dostum aynı pozisyondan mı bahsediyoruz burda Sneijder le alakası yokta benle mi var ?

[video=youtube_share;fCUEfntrRjQ]https://youtu.be/fCUEfntrRjQ[/video]

kesinlikle haklısın kardeşim katılıyorum , kıskançlık takım dengelerini bozar kasten pas atmamaları saymıyorum ama bu çok kötü bir durum. :yenieek:

drogba: eboue bana galatasaray ve fenerbahce arasındaki rekabeti anlattı. fenerbahceyi tanımıyorum dedim.eboue kahkahalarla güldü :D ( faceden alntıdır :)

Dostum aynı pozisyondan mı bahsediyoruz burda Sneijder le alakası yokta benle mi var ?

Umut, Sneijder' i umursamıyor sen kimsin ki ayağına yatıyor. insan olarak bile kabul etmiyorum seni yürü git filan gibi hareket yapmış.

yazık şakşakcılara gerek yok.

ulan yalan habere de nasil hemen atliyor lube.

Süper Lig - Arıboğan: FIFA 13'te çocuklar bizi seçecek - Süper Lig 2012-2013 - Futbol - Eurosport da yalan yanlis haber yayinlayip siliniyor lube de hemen kendilerine pay cikariyor iyimi?!?

Lube Ayar @lubeayar

lütfi arıboğan'ın ettiği laf mı yani? umut bulut olsan ne hissedersin şimdi!

Öffnen

Antworten Retweeten Favorisieren Mehr

1h

Lube Ayar @lubeayar

lütfi arıboğan; "oğlum carlton, baba kimse baros veya umut bulut olmak istemez, dedi. biz de çocukların olmak istediği oyuncuları aldık.."

"oğlum carlton.." :)) Süper Lig - Arıboğan: FIFA 13'te çocuklar bizi seçecek - Süper Lig 2012-2013 - Futbol - Eurosport …

yaptigi hos degil ama Sneijderla alakasi yok kardesim.. morali bozuluyor oyundan ciktigi icin.. Sneijdera niye bozulsun.. Sneijder ise teselli ediyor.. olabilir hani.. Sneijdera el vere bilirdi ama ha Sneijder geliyo el veriyor diye.. 32 disini gostermesimi gerekir.. takim icinde olanlari burdan bilemezsin sen.. sadece anlik goruntu..

bizim takimdaki KARDESLIK, YAKINLIK hic bi takimda yok bunu yaz bi kenara.. ha Drogbanin gelisi ile neolur orasini bilmem.. cunkU Burak yedek kalirsa bunu kafaya takar gibime geliyor..

ulan yalan habere de nasil hemen atliyor lube.

Süper Lig - Arıboğan: FIFA 13'te çocuklar bizi seçecek - Süper Lig 2012-2013 - Futbol - Eurosport da yalan yanlis haber yayinlayip siliniyor lube de hemen kendilerine pay cikariyor iyimi?!?

Lube Ayar @lubeayar

lütfi arıboğan'ın ettiği laf mı yani? umut bulut olsan ne hissedersin şimdi!

Öffnen

Antworten Retweeten Favorisieren Mehr

1h

Lube Ayar @lubeayar

lütfi arıboğan; "oğlum carlton, baba kimse baros veya umut bulut olmak istemez, dedi. biz de çocukların olmak istediği oyuncuları aldık.."

"oğlum carlton.." :)) Süper Lig - Arıboğan: FIFA 13'te çocuklar bizi seçecek - Süper Lig 2012-2013 - Futbol - Eurosport …

kimse takmiyor o kariyi bosver..

unutmusum dogru ya... Melo yok..ozamand Yekta veya Engin orda oynar.

Sneijder ilk '11 de baslar mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt